|
|
|
84600!!! |
Şöyle bir düşün cebinde 84600 Euro- TL-dolar, vs. artık ne dilersen var ve biri geliyor senden 10 Euro veya başka bir para birimini çalıyor ne yaparsın ? Peşinden mi koşarsın ? Yada bırakır mısın ? Yoksa sinir mi olursun ? Aslında bunu gün be gün yaşıyoruz ... çünkü her gün cebinde o 84600 var, tamam belki nakit olarak değil ama saniye olarak... her günün 84600 saniyesi var ve şimdi bir düşün, kaç kere gelip biri, yada bir haber, olay seni üzüyor, yada birileri olumsuz birşey söylüyor, seni sinir ediyor, sana kızıyor yada sana saldırıyor ? .. her bir olayda farketmeksizin senin 10 saniyeni çalıyor ... ne yaparsın ? Geri kalan 86390 saniyeni nasıl değerlendirirsin ? Kaç kere 10 saniyemiz çalındığı için tüm günümüzü aynı olay için zehir ediyoruz ? Bir olay işimize gelmediği için 10 saniyelik olayı uzattıkça uzatıyoruz... boşverin ya değiyor mu ki ? İllaki yine yeni bir olay yeni bir söz yeni eleştiri alacağız ve ömrümüz böyle geçip gidecek.. bırakın bazı şeyleri illaki oluruna varacak, şükredin daha beteri de var ne de olsa, karalayın kaleminizle yada silin gitsin.. günleriniz geri gelmeyecek, bir armağan olan şu hayatınızı dolu,dolu yaşayın , saniyelerin kıymetini bilin ve biliyormusunuz bugün çok özel bir gün neden mi ?çünkü her bir gün özel ve yarın anlamak için çok geç olabilir !!! isabella ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
isa, bilincli yasamaya yönlendirici bu yazina ancak söyle bir yorum yapabilirim. Aldigimiz her nefesin degerini bilebilseydik eger, hic ölmeyecekmisiz gibi yasamaz, cevremize sevgi tohumlari eker ve bicerdik. Sevdiklerimizi kirmaya korkar, bos islerle vakit gecirmez, hayatimizi dolu dolu yasamaya calisirdik. Ama gel gör ki bunu anlat bazi kafalara ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Bilinci hocamdan öğrenmeye çalışıyorum sağolsun, o kadar ki elektrik akımını bile duyar oldum  şaka değilde bunu bir yana bırakayım, geçen gün bir haber aldım bayağı moralim bozuldu tüm günü gömdum sonra babam güzel fırça kayınca bir hop ne oluyoruz derken 84600 çıkmış oldu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Çok güzel dedin bea sende sağol Ayhan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Hayat rehberim sağolsun ayarlaya ayarlaya bir hal oldu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Sağolsun bende tb ye getirmeye çalışarak pes etmiyorum ama cix ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
babasinin kizi, ne olacak ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Guzel bir değerlendirme, aynen katılıyorum. 10 saniyesi yok olmuşsa değmez birşey yada birine bir 10 saniye daha boşa harcamaya değmez... yalniz herkes polianadegil malisef ve bazen pas gecemiyorsun, ama haklisin oyle davrabilmeli bence. Bunun içinde sakin bir insan olabilmek gerek. Sakinmiyim!!!! Olmaya gayret ediyorum diyeyim D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
İnsanız ister istemez 10 saniyeleri harcarız ana daha fazlasını harcamak birazda kendi elimizde  sakin=bilinç ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Slm. Bei mir sind es die öffentlichen Verkehrsmittel, die meine Sekunden und nerven rauben. Auch nachdem ich sagte, schei. Drauf. Am Ende war ich wieder Aggro. Und nur weil ich 10-20 Minuten früher sein möchte oder nicht auf die nächste warten möchte. Als ob ich sonst was sinnvolles machen würde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Birsey sorcam....benim mi senin mi Matematigi kötü?
84600 dan 10 saniye gidince kac kaliyor? 86390? 84590 degil mi? Sanki 4 ve 6 karismis.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Aslm soul görüyormusun bak hiç kimse fark etmedi dikkatli okumana sevindim sağol
Ich laufe so gut es geht meistens klappt es auch deswegen kann ich nicht nachfühlen aber ist es es wert sich zu lange damit zu beschäftigen und sich aufzuregen ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Nein, aber das Gehirn sagt etwas anderes...Emotionen kochen hoch...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Wer ist der Chef du oder der Kopf ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
nah farketmedi, fark ettim ben de senin 24 saate 26 saati sigdirdigini bildigimden kasten yazdin diye düsündüm ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
Doğru konuş  aklımın odaları karışmış demekki yine ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
84600!!! |
hangi odadasin su an, geliim bi kahve icelim beraber 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!