84 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.02.21, 20:41 Nr.: 1 Antworten

6. Haftanın sözü
Bu hafta ZenG - Okan ve Mert' den gelsin 

Bilmeyenler için buyrun hikayesi ve tekrar bir düşünün lütfen 
neyin kavgasını ettiğinizi, nelere kızdığınızı, nelere üzüldüğünüzü, nelere zırladığınızı, kendinizi kimden neyden üstün gördüğünüzü, nelere dert ettiğinizi..... 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 07.02.21, 20:51 @nemesis Nr.: 2 Antworten

6. Haftanın sözü
İlkini izle öbürünü sonra
-----
0

Beitrag gepostet am 07.02.21, 20:52 @nemesis Nr.: 3 Antworten

6. Haftanın sözü
Belgesel izleyin her halti izliyorsunuz
-----
0

Beitrag gepostet am 08.02.21, 06:58 @nemesis Nr.: 4 Antworten

6. Haftanın sözü
O zaman çok beğeneceksin felsefe dolu çünkü
-----
0

Beitrag gepostet am 08.02.21, 16:10 @isabella Nr.: 5 Antworten

6. Haftanın sözü
Okan'ın hikayesi çok sıradışı bir hikaye, milyonda bir bulunur böylesi. Çocukluk resimlerine gittiğinde bile sırf gülen bir yüz ve geleceğe umutla bakan bakışlar. Geçirdiği kaza bile alamamış bunları ondan ve kendine öylesine harika bir dünya kurabilmiş ki, hepimiz anca gıpta eder, bakarız onun bu dünyasına. Başarma azminin yanısıra tüm ailesine, çevresine bildiğin bir güç olmuş. O onlara aşılamış hayata dair küs kalmamayi, bu bitmek tükenmek bilmeyen yaşama gücünü. 
Katıldığı maratondan daha ziyade kurduğu aile beni çok etkiledi. Hayatın sadece tek bir amaçtan ibaret olmadığını (bu durumda işte maraton koşusu) gösteriyor tüm dünyaya. Yaşam sadece tek bir amacı olmayan, bize sunduğu tüm güzelikleri ile yaşanması, kabullenmesi gereken bir hayat olgusu diyor resmen bize. Kurduğu o ailesi, aldığı ve verdiği sevgisi, aşkı, yaptığı babalık...kelimelerle bile tarif edilemez. Maratonda çizgiyi geçtikten sonra eşini araması ve beş dk geçti, anca arayabildim diye bir de özür dilemesi eşinden, ne denli sorumluluklarının bilincinde, engeline takılıp kalmamış bir olgun insan imzası taşıyor.....offf, çok yazdım kız. Kaptırdım, gittim resmen gene. Af eyle 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 08.02.21, 16:11 @nemesis Nr.: 6 Antworten

6. Haftanın sözü
Nasıl becerdin la birinci olarak yorum yapabilmeyi? 
-----
0

Beitrag gepostet am 08.02.21, 18:00 @nemesis Nr.: 7 Antworten

6. Haftanın sözü
Pusu nerede kalıyor ki? Benim bildiğim en son kuyu idi son adresi 
-----
0

Beitrag gepostet am 08.02.21, 19:25 @massmavi Nr.: 8 Antworten

6. Haftanın sözü
Teşekkür ederim mavi bu güzel iltifatın için. Ve haklısın kabuk olayına ben değinmemiştim. Kimseden zarar görmemek için, hayatın fiskesini aslında yemekten korktuğumuz için, hayat boyunca bir yağmur gibi yağan taşlar kafamızı yarmasın diye ömrümüzün neredeyse tümünü bu kabuk altında geçiririz. Korusun bizi diye kendimizi aslında demir perdeler ardına atıyoruz halbuki, farkında değiliz. Buna ben de dahil. 
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 07:47 @facelook Nr.: 9 Antworten

6. Haftanın sözü
Nihayet biri izlemiş  Zen G nin klibini izlerken gözüme ilişti çok merak ettim belgeselini izledim çok etkilendim Okan'ın hikayesinde kendim ile muhasebeye geçtim ve mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüm. O kadar boş şeylere üzülüyoruz pes ediyoruz ki. Hani diyor ya kabuğumu kırdım ayaklarım orada duruyor...istersen herşey mümkün !!

teşekkür ederim izlediğin ve güzel yorumun için  

-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 07:52 @massmavi Nr.: 10 Antworten

6. Haftanın sözü
O güzel gözlerine sağlık massmavim senin mutlaka izleyeceğinden emindim 

Gerçekten çok etkileyiciydi benim içinde, çok güzel yüreklerin var olduklarını bilmek ne kadar güzel dimi? İnsan isterse neler başarabiliyor diye bağıran bir hikaye resmen. Azmine çok hayran kaldım hani kum tanesi kadar ihtimal yok diyenlere inat 14 saniyecik inatla ayakta durup bayılıyor ama yinede pes etmiyor ya hem ağladım hem gülümsedim...

Tek engelin beyinlerde olduğunu herkesin anlaması dileği ile sanada çok teşekkür ederim  

-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 09:15 @isabella Nr.: 11 Antworten

6. Haftanın sözü
Çok  güzel bir video,insanın en kötü şartlarda bile umutsuzluğa kapılmadan, mücadeleden vaz geçmemesi azminin hikayesi,aslında iki hikaye var,  bir diğer kişilik ise insanlara karşı duyarlılığı iyi niyetle bir hayale eşlik edip güzel insan nedir örnek... güzellik yurektedir diyebilen ve inanlara emsal... herkes payına düşeni çıkarabilir.
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 11:44 @isabella Nr.: 12 Antworten

6. Haftanın sözü
izlememe vesile oldugun icin tesekkür ederim asalet abidesi 

gercekten de dedigim gibi okan gibi insanlar cok nadir, milyonda bir belki. Kendin o konuma düsseydin neler yapardin, neler hissederdin, hayatini ne derece sorgulardin ve yarinlarini nasil planlardin? dogrulariyla yanlislariyla bir empati kurabildin mi? o durumda olsam ben nasil davranirdim? icinde bulundugum bu elverissiz duruma bas mi kaldirir, isyan mi ederdim yoksa zamanla kabullenir, kabuguma cekilir, insanlardan uzaklasir ve hayatta ki zamanimi doldurmaya mi ugrasirdim yoksa okan in yaptigini yapar, kendime bi yol belirler ve o yolun karsima cikardigi engelleri tek tek asarak, büyük bir azimle ilerler miydim o yolda? 
psikolojimin ne hal alabilecegini önceden kestirmek cok zor. Tabii ki de hayata bakis acisi, karekter, aile, cevre, bunlar insanin düsüncelerini etkileyebilen nitelikler ama o duruma düsmeden konusmak pek saglikli olmaz sanirim.

Verilmek istenen mesaj cok belli, yilma.....güclü kal, hayat tüm getirileriyle götürüleriyle senin belirledigin yasam olgusu. bunu yasamin boyunca aklindan cikarma, arti hanelerin dolu olsun bu yasamda....diye gene kaptirdim gidiyorum kiz. Durdursana beni    

-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 13:18 @xcetinx Nr.: 13 Antworten

6. Haftanın sözü
İzleyen Herkes mutlaka kendine düşen payı çıkartacaktır evet. Her bir saniye güzellik ile geçse hic bir şey öğrenmeyip monoton bir şekilde yaşardık,  iyi ki hayatın tuzuda, biberi de, tatlısıda, acısıda var  
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 13:23 @facelook Nr.: 14 Antworten

6. Haftanın sözü
Vıyyyy sen böyle cici cici yaz hep yaz  

Verilmek istenen mesaj cok belli, yilma.....güclü kal, hayat tüm getirileriyle götürüleriyle senin belirledigin yasam olgusu. bunu yasamin boyunca aklindan cikarma, arti hanelerin dolu olsun bu yasamda...

-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 13:40 @isabella Nr.: 15 Antworten

6. Haftanın sözü
zaten sayende oyula oyula gönül rahatligi ile sapitamiyorum da artik   
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 13:45 @facelook Nr.: 16 Antworten

6. Haftanın sözü
Sefiyoms seni kabağım  
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 13:45 @isabella Nr.: 17 Antworten

6. Haftanın sözü
Çirkin olmasa guzele güzel denmez ,acı olmasa mutluluk nedir bilinmez diye başlayayım  ��
0

Beitrag gepostet am 09.02.21, 13:53 @isabella Nr.: 18 Antworten

6. Haftanın sözü
ben de seni oymaci güzelim    
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

6. Haftanın sözü