|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Bir varmışız bir yokmuşuz konuşmuşsak, bin susmuşuz ... günü gelir gerekirse gene konuşuruz, yine buluşuruz, yine konuşuruz 
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
düzeltiyorum: bir varmisiz, bir yokmusuz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Aha eksik yazmışım olsun dinleyin  bende dünden beri dinliyorum dinleyemeyimce içimden mırıldanıyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
dinledigimden dolayi eksik oldugunu gördüm iste ya ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Bir yeni bir mesajımız var buyrun gelin dinleyin derim...  Süpermiş direk playlist... Günü gelir gerekirse yine konuşuruz  ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Göz gözü görmüyor hep pus... takiptirler ses etme sus... bir vakitler donmuştu beynim... düzlükteyken bitmiş seyrim  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Sevindim beğenisine melo, bende çok beğenmiştim haftanın sözünü okuyunca aklıma geldi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Wuhuuuuuu massmavi birtanesin sen  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Evet suanki durumlar içine çok uygun oldu direk indirip playlisteme ekledim ise giderken arabada dinlerim.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Hadi bakalım dikkat et benim kulağıma yapıştı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
seviyorsa döner sevmiyorsa lahmacun ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
bende varım ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Deme  şarkı hala kulağımda yapışık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
sana ozeldı ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
Onu genelde sago da yaşıyorum ceza da değil Hadi ben işe cümletten kolay gelsin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni mesaj !!! |
hayat kısa guzellıkler yasa ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!