88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.01.21, 13:42 @sevdalim68 Nr.: 21 Antworten

Sen sen ol ..
Amin cümlemizi inşallah teşekkür ederim. Şahsen umudunu yitirmiyorum hayal kırıklığında öğreniyorum
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 13:53 @isabella Nr.: 22 Antworten

Sen sen ol ..
ögrenmek / ögretmek  bunun  bilincinde  olmak,  insani yorsa bile  sonucta kisinin  ic huzurunu besler.  insanin umudunu yitirmemesi  cok  güzel  ama  bazen  umut ettigimiz, beklentiler  tutku derecesinde  güclü olunca  umudumuz gerceklesmeyince  insani  tarifi  mümkün olmayan  bir  aciya  sürüklüyor.  evet, bende dogadan ve canlilardan her an  farkli bir seyler ögreniyorum.
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 13:55 @sevdalim68 Nr.: 23 Antworten

Sen sen ol ..
Atalarımızın güzel bir sözü var 

" kendi düşen ağlamaz "

-----
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 14:01 @isabella Nr.: 24 Antworten

Sen sen ol ..
haklisiniz  bu deyim  uygun bir cevap  oldu.  kendi düsen aglamaz.   insanlar  nereye  nasil düsecegini planlayamiyorlar. düstükten sonra farkina variyorlar  nereye düstüklerinin.
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 14:06 @sevdalim68 Nr.: 25 Antworten

Sen sen ol ..
Biliyormusunuz hiç kimse mükemmel değil herkes illaki hata yapar önlemli olan hatadan ders almak, aynı hataya düşmemek ve de hatasını düzeltmeye çalışmak ama her kula nasip olmaz öyle bir yürek ben bilmişliği çok daha önceki yazımda dediğim gibi ruh yormaya değmez
-----
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 14:13 @isabella Nr.: 26 Antworten

Sen sen ol ..
elbette hic bir insan mükemmel degildir.  insan mükemmel olmak icin  kendini zorlamamali  cünkü mükemmelligin  siniri yoktur.  kisi yasanmisliklardan  ders  cikararak mükemmeli  arar.  önemli  olan  vicdanen  rahat  olup sonucu  kabullenmektir.  < öyle bir yürek >  sizin  kastiniz nedir tam anlamadim  ama  sahsim adina sunu kutsalima yemin ederek söyleyebilirim.   yüregime sindirdigim, deger  verdigim  varliklardan sartlar ne olursa olsun asla vaz gecmem.
0

Beitrag gepostet am 19.01.21, 22:10 @sevdalim68 Nr.: 27 Antworten

Sen sen ol ..
Bazı insanlar hatalarını kabul etmez öyle sizin dediğiniz gibi yinede vicdanları hatalar olsada rahattır çünkü kavrama sorunları vardır. Neyse konumuz kendimize olan saygımız, sevgimiz, değerimiz
-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.21, 00:40 @isabella Nr.: 28 Antworten

Sen sen ol ..
Güzel bir konu, sizin açtığınız konuları, paylaştığınız müzik videolarını hep beğenerek takip etmişimdir.  Paylaştığınız rep parçada çok güzel. sevgilerin, saygıların, değerlerimizin / değerlilerimizin öfkeye mahkum olup ruhumuzda ızdıraba dönüşmemesi dileğiyle. Çünkü sevgi, saygı merhametten beslenir. Sizden rica etsem rep paylaştığınız sayfada stavros'dan gözüm parçasını paylaşırmısınız. Şimdiden teşekkür ederim.
0

Beitrag gepostet am 20.01.21, 06:57 @sevdalim68 Nr.: 29 Antworten

Sen sen ol ..
DJ değilim değilim açın kendiniz dinleyin. Öfkeyle işim olmaz direk silerim  
umarım dedikleriniz başka insanlara düşünme fırsatı verir teşekkür ederim 

-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.21, 10:31 @isabella Nr.: 30 Antworten

Sen sen ol ..
 sasirmadim, kalemi kuvvetli  olanin  silgiside vardir  elbette. ben silinmiyecek  yazilar  yazmaya özen gösteririm bu nedenle  yazdiklarimi silmem  sizi dj. olarak görmedim, bundan dolayi rahatsizlik verdigim icin özür dilerim.   Stavros´un  gözüm  parcasini  benim  icin cok özel  olan bir sahis,  bana dinletmisti. bu parcayi  burada tekrar görmek istemistim.  neyse sizi yordugum icin özür dilerim.  Allaha emanetiz. 
0

Beitrag gepostet am 21.01.21, 06:56 @sevdalim68 Nr.: 31 Antworten

Sen sen ol ..
Sağolun sizde
-----
0

Beitrag gepostet am 22.01.21, 20:39 @isabella Nr.: 32 Antworten

Sen sen ol ..
merhaba, 
dünden bugüne can yakmayan bir değişiklik görmekte bir hayli zorlanıyorum ben maalesef...bakınca mesela 40 yıl öncesıne hayat daha kolay ama daha daha daha,çok daha zor gibi sanki...pek çok yönden yerimizde kalabilseydik bugünden daha iyi değilmiydik acaba diyorum?..içimizden kaçımız hep eski zamanları özlemiyoruz?ne demek eski zamanları özlemek?..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sen sen ol ..