105 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.12.20, 15:19 Nr.: 1 Antworten

Hayır de !
Şu an sadece duygularımı paylaşmak istiyorum ve sanıyorum ki beni anlayacaksın, çünkü hepimiz aynı hislere kapıldık bu sene... hepimiz tedirginlik hissettik, şüphelere kapıldık, korku, panik, baygınlık, güçsüzlük hissettik... bu yıl bunların hepsini hepimiz yaşadık... ama şahsen şimdi öyle bir noktaya geldim ki yeter diyorum, çünkü korku, panik, baygınlık, güçsüzlük ile yaşamak istemiyorum... evet bu bir karar! Çünkü duygular öylesine oluşmaz.. öylesine korku yaşanmaz, öylesine güçsüz , öylesine mutsuz, üzgün hissedilmez... bunların hepsi düşüncelerimizin yönlendirmesi. Devam edemeyeceğimizi düşündük, yapabilmeyeceğimizi düşündük,her şeyin  kötü olduğunu düşündük, her şeyin zor olduğunu düşündük, geleceğimizden şüphe ettik, neyi yapamadıklarımızı düşündük, yarın ne olur diye düşündük... işte tüm bu olumsuz düşünceleri biz sıraladık hayatımızda, haliyle negatif bir bakış açısına sahip olduk, mutsuz olduk, bunaldık, gereksiz şeylere kafa yorduk,, kavga ettik... artık yeter, bunun farkında olup artık bilinçli bir şekilde hayatın gayette devam ettiğini anlamak gerek, negatif algılara esir olmamak gerek, hayatımızı başkalarının düşüncesine bağlamamak gerek, etrafımızdaki olaylara hayır demek gerek...hayır de! Çünkü ne kadar korkuya, şüphelere kulak verirsek ve bütün negatifliğe ilgi gösterirsek onların sesleri daha da yükselicek ve bu değil midir sonra sana ağır gelen ? Sonrasında o kadar baskın oluyor ki o sesler kendi iç sesini duyamazsın. Kalbinin  sesini, kendince doğrularını, Ümit ettiklerini, hayallerini, cesaretini  duymakta zorlanırsın...  bütün bunları bu yıl hissettiysen şimdi sende karar ver inadına kendin için bunu yap, hayatını şimdi değiştir, inadına kendi yoluna bak, iç sesini, kalbini dinle ve bağıra bağıra kendince doğruyu seç kendini manipüle eden seslere feda mı edeceksin yoksa aslında kendi doğrularına, hedeflerine, mutluluğa mı armağan edeceksin? İnadına bugün hesaplaş kendin ile ve huzuru bul, her şey senin elinde düşüncelerini tekrar tart şimdi ve önüne bak, çünkü hayat durmadı devam ediyor. Kendine bir iyilik yap ve güzellikleri, yapabildiklerin ile tebessüm et ve yaşa!!! 
isabella 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 15:32 @karakutu Nr.: 2 Antworten

Hayır de !
Aslm
bir nevi herkes korku yaşadı yaşıyor ha kendi için ha sevdikleri için ama korku hata yaptırır. Gün gelecek bir ipliğin bile hesabını vereceksen ona göre düşünerek yaşanılsa sanırım daha güzel bir dünyamız olur 

-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 16:34 @isabella Nr.: 3 Antworten

Hayır de !
sözünü dinleyecegim isa
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 20:16 @karakutu Nr.: 4 Antworten

Hayır de !
Boşver kötü niyetli insanları onlar zaten değişmez önemli olan kendi kapımızın önünü süpürelim
-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 20:16 @facelook Nr.: 5 Antworten

Hayır de !
Senin için
-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 20:23 @karakutu Nr.: 6 Antworten

Hayır de !
Kötüyüm diyen hiç bir insan tanımıyorum nedense herkes iyi kendince
-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 20:33 @karakutu Nr.: 7 Antworten

Hayır de !
Evet görüyorum
-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 22:30 @isabella Nr.: 8 Antworten

Hayır de !
Teşekkür ederim 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 19:38 @karakutu Nr.: 9 Antworten

Hayır de !
Bence sanal real fark etmiyor neticede  tavırdan belli olur dimi ama haklısın tabi klavye delikanlıları çok
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 19:39 @turkyildizi Nr.: 10 Antworten

Hayır de !
Teşekkür ederim turkyildizi doğru diyorsun herkes kapısının önünü süpürmeli ama nerde nedense herkes cennete gitmek istiyor ama ölmek istemiyor
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 19:40 @massmavi Nr.: 11 Antworten

Hayır de !
Seninde gönlüne, eline sağlık massmavim 
Sabrın sonu selamet olur inşallah 

-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 19:43 @karakutu Nr.: 12 Antworten

Hayır de !
Öyleside var böyleside tabiki ama yalancinin mumu yatsıya kadar derlerya o misal
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 19:48 @karakutu Nr.: 13 Antworten

Hayır de !
Akıl yönünden mi  
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 09:37 @jungle Nr.: 14 Antworten

Hayır de !
Teşekkür ederimde herkes bildiği işi yapsın
-----
0

Beitrag gepostet am 30.12.20, 09:32 @isabella Nr.: 15 Antworten

Hayır de !
Slm izabella 
Keşke herkes duygularını bukadar güzel anlatabilse
Umut hep vardır,insan yeterki gayret etsin
Zor günlerden sonra,değişim insanlar için bir fırsattır
Umarım herkes bunu fırsata çevirir.
0

Beitrag gepostet am 30.12.20, 12:29 @kirac74 Nr.: 16 Antworten

Hayır de !
Aslm teşekkür ederim Kıraç inşallah dileklerimiz o yönde tabiki
-----
0

Beitrag gepostet am 30.12.20, 19:27 @muptelam Nr.: 17 Antworten

Hayır de !
Hep birlikte inşallah muptelam teşekkür ederim
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hayır de !