|
|
|
52. haftanın Sözü |
Fazlamıyım eksikmiyim buraya göreceğiz face ne ne olsa daha bir kaç gün var yeni yıla Ben içimden geçeni yazdım ve paylaştımya benden çıktı artık.. içimde bu yüzden gayet rahat sıfır beklenti sıfır sıkıntı modundayım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Teşekkür ederim kozalak sizede mutlu sağlıklı yıllar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Insanlar beni bugüne kadar sasirtmadi hic ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
İnşallah diyelim siyah teşekkür ederim  her yitirilişin bir kârı da var diye düşünüyorum çok şey öğreniyoruz böylece ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Dankeschön Melo ich hoffe auf bessere Zeiten positive Gedanken werden uns schon irgendwie durchmogeln ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Teşekkür ederim tamer7777 ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Aslm slm sushim, çok teşekkür ederim inşallah daha güzel bir yıl ile karşılaşırız ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Benide ki ama olurya belki beni yanıltırlar diye beklemedeyim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
oturdugun yere yandan carkli ada vapurunu bekle, onun gelme ihtimali daha yüksek bu beklentilerine karsilik ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Puhaha bu iyidi  kim dedi unuttum ama o geldi şimdi aklıma "herkes sonunu kendi hazırlar" ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Selam karakutu tamamıyla KW52 de olduğumuzdan senenin son sözünü böyle iletmek istedim  sonra konularım çoğalmasın kızıyorlar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
ben gidip martilara simit atayim biraz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Sevabı da benim olsun mu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
İnşallah hadi bakalım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Yaşar'ın öyle bir şarkısı vardı ondan şeyttim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Ich bevorzuge es Leute anzulächeln ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
konu sahibinden firca yemeden, oyulmadan ben konuda kalayim biraz 
tüm kalbimle diliyorum bunu sana, insanlara, insanliga bu göstermis oldugun iyilikleri, sevgiyi, hosgürüsü, anlayisi insallah kat be kat geri alirsin isa  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Oy teşekkür ederim hep birlikte inşallah ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
52. haftanın Sözü |
Danke oder 32 ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!