105 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.12.20, 06:36 Nr.: 1 Antworten

52. haftanın Sözü

Herkesin bir gün mutlaka bunalmışlığı olur, her şeyin  ters gittiği, tamam  bitti ve ya bu benim sonum olur anları..  hiç bir şeyden zevk almayışı, tadının, tuzunun gitmesi... sadece ve sadece kendi içine kapanıp ağlamak istemesi.... işte öyle anlarda düşünüyorum ve şükretmeye başlıyorum.. 

önce küçük şeyler ile başlıyorum, mesela sabah uyanabildiğime, nefes alıp verebildiğime, sağlıklı olmama, kendimi iyi hissetmeme,  ailemin varlığına, net olan düşüncelerimin olmasına, yeterince yemeğim ve içeceğim olmasına, üşümememe, anahtarına sahip olduğum evimin olmasına,, arabamın sorunsuz çalıştığına çalışmasada ayaklarımın tutuşuna, arkadaşlarım ve dostlarımın olmasına, bir çok kişi tarafından sevilmeme, hedeflerimin ve ulaşmak istediklerimin olmasına.... 

içimde hiç tüketmediğim umutlarıma, her gittiğim ve bulunabildiğim yerler için şükrediyorum... köklerimin olmasına zaman, zaman aklımda yer değiştirebildiğime, bir okyanus gibi geniş ama hiç utanç duymayacağım hayatım için... 

yüzümü gülümseten bazen hiç tanımadığım insanlar tarafındanda olsa mesajlar aldığım için, bir çiçek hediye edildiğinde odama yaydığı kokusundan huzur duyduğum için, yorgun bir günün ardından eve geldiğimde kedimin sevgiyle karşıladığını gördüğüm için... 

şükrediyorum başımın sıkıştığında yada sadece yalnız hissettiğimde gecenin bir yarısıda olsa benimle ilgilenen insanların var olduğunu bildiğim için, soğuk günlerde içimi ısıtan bir çayım veya kahvemin olmasına,  bu günlerime baktığımda bana inanan öğretmenlerime,  aktif çalışan her insan için şükrediyorum...

hakkını arayan insanlara, kızgınlığın, ses yükselmelerin güzel şeylere dönüşmesine... ağaçların  ve bize verdigi oksijene,  doğanın huzur vermesine, sakinliğe... kırgınlıklarımın geçmişte kalmasına, hatalarımı kabul etmeme, öğrendiklerime ve öğrettiklerime, tecrübelerime, bana şimdi güçlendiğimi  hissettiren  o  günlerime.. . Bazı arkadaşlıklarımın aile gibi olmasına... her şeye  şükrediyorum ve daha da fazlasına... iyisi ve kötüsüyle burada beraber geçirdiğimiz Zaman’lara bile...

bu vesile ile hepinize teşekkür ediyor çok şükürlü, bereketli, sevgi ve hoşgörü dolu ama en önemlisi sağlıklı ve sevdikleriniz ile beraber mutlu bir 2021 diliyorum iyi seneler ... 

massmavi,  priene,  facelook, snowdrop93, nemesis, kreuzberg-girl,  -solyanım, soulrider80, pusu_vadi, kararsız-esmer, admin, alster, delala, sushi, mezopotamya, kozalak, kenzo-1905, demir_45_, zevin, mehriban, flirtci, babeyy, hayretya, niveaboy, -sunset, tebessum,  xanax, cilginboyaci, lafontaine, cemre__123, followme, muptelam,  gelenekci, mavideli_28, turkyildizi, hiramira, kuzeykoray, __melo__, karakutu, siyah, marian, ayhan, __turk_, excelans, lenaa, kral, -mhmt, tembelffm, surgun_gurbet, suskun53, seyyah, beste-, haldinnn, onur-33, asya59, thuana, __papatya_falı__,  lal-, merciless, gelmeyenask, yağmur_-reis, odyseuss, lafontaine, halayqueen, zehral, neela, kardan_adam, puderduft, daydream, tek_hayatim, frankly, simdi, kirac74, aslan_1453, _blackeyes_, rdl, su_hayat,  visal, erdemce, -tek-sen-, kendisi,  gonzo, hot_boyy, cok-fena, __elif__, xburcu, laremmm, koraykaya , bi-tanesi,  baygolge_06, olumsuz, sensiz-yillar, gezgin54, zifir, _madman_, shyguy4nrw, efsane1071, antiq, yigitcan,_, lastromance, 16-delikuzu16-, duygusuz49, gezgin256, hicranlii, narinnaz81, banker66, j0ker, kardelen__34, frankfurterr, nasonmaz, sosis, arjin, ligara, nedenmis, deniz9191, suzu64, mertben, starstar, esmer_lady, zorakiasik, cooleseele, cole, n-i- l_43, aksiyon, 1malik, fervor, _kitty_, yalçin1965,, banker66, gezgin256, sayna, -mana, -birol-, —mutlumusun- hirasu, ceset, q_u_r_k_a_n, hakim_bey, niksizadam23, sigaram,tamer7777,  isyankarrrrrr, sozunvardi, mezgi-ffm,barin, creative, kadri bilen,  boz_bey,, alcan606, _barbaros_, japkn, -nick  ve eses43 ... 

unuttuklarım varsa affola,  sizlerinde yeni yılı kutlu olsun... yine ortak bir şekilde yeni senedede haftanın sözlerini paylaşma dileği ile sağlıkla kalın  

isabella

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 09:00 @isabella Nr.: 2 Antworten

52. haftanın Sözü
sanina yakisir bir senenin kapanis sözü olmus. Sene ancak bu kadar duyarli, ögretici ve sevgi dolu kapatilabilirdi. Asil o tesekkürü, kendi adima konusmak gerekirse, ben bir borc bilirim isa. Bize ögrettiklerin, kattiklarin cok. Hayat bize dersler vererek ögretir, bazi seyleri kafamiza sokmaya calisir ama senin yazilarin, senin paylasimlarin o kadar güzel ve egitici bir dilde ki, o yasayarak ögrenemediklerimizi, bilakis tecrübe ederek göremediklerimizi, sen bize gösteriyorsun, gözlerimizi acabilmemize vesile oluyorsun.

Tekrardan cok tesekkür eder, gönlünden gecen tüm güzellikleri yeni senenin sana getirmesini dilerim. Iyi ki varsin a beeaaaaaa 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 10:18 @isabella Nr.: 3 Antworten

52. haftanın Sözü
sanada yeni yılında sağlıklı ve huzurlu günler gecirmeni dilerim
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:04 @facelook Nr.: 4 Antworten

52. haftanın Sözü
Oy duygulandım şimcik bea teşekkür ederim

hayat paylaştıkça güzelleşir 

-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:06 @priene Nr.: 5 Antworten

52. haftanın Sözü
Yine okuyacağını biliyorum cano  
Şöyle demek istiyorum sevmediklerin, sevdiklerine daha ağır basıyorsa hoşçakal ve kendine çok çok iyi bak  

-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:07 @nemesis Nr.: 6 Antworten

52. haftanın Sözü
Teşekkür ederim nemo hepimize inşallah
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:07 @kuzeykoray Nr.: 7 Antworten

52. haftanın Sözü
Sağol Koray
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:20 @isabella Nr.: 8 Antworten

52. haftanın Sözü
Aynen hayat paylaştıkça güzel....bizleri sensiz bırakma ve devam paylaşımlara 
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:21 @facelook Nr.: 9 Antworten

52. haftanın Sözü
Kısmet diyelim
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:39 @isabella Nr.: 10 Antworten

52. haftanın Sözü
Her sey gönlünce olsun
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:39 @onur-33 Nr.: 11 Antworten

52. haftanın Sözü
Cümlemizin inşallah teşekkür ederim
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:51 @isabella Nr.: 12 Antworten

52. haftanın Sözü
sanki icmden gecenleri yazdinyazdiklarinin hepsine katiliyorum 
bende herkese yeni yilda, saglik , mutluluk , bekar kadin/erkek lere gönüllerince bir esevlilere esleriyle mutluluklar,ögrencilere zihin acikligi ve coronasiz saglikli günler dilerim
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 13:55 @-solyanim Nr.: 13 Antworten

52. haftanın Sözü
Ne mutlu bana düşüncelerini dile dökebildiysem Aslan Hemşom  teşekkür ederim kendi adıma seninde herşey gönlünce olsun
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 19:20 @isabella Nr.: 14 Antworten

52. haftanın Sözü
sen buralara fazlasin be isa....oturdun, burada ki herkesi bi cati altinda toplama amacli, sevginin hosgörüsün, anlayisin önplanda oldugu bu yapici yaziyi derledin, bizlere sundun ve hala okuyupta bi saygi cercevesi icinde yorum yapmaktan kacinan o kadar insanliktan uzak kalmis kisiler var ki....bazilari icin ugrasmaya degmiyormus gercekten de.
-----
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 21:31 @isabella Nr.: 15 Antworten

52. haftanın Sözü
Yine döktürmüssün isabella , tebrikler yüregine saglik çok tşk ederim , sizede saglikli mutlu huzurlu bir yeni yıl diliyorum saygılar sevgiler
0

Beitrag gepostet am 21.12.20, 22:14 @isabella Nr.: 16 Antworten

52. haftanın Sözü
Ich wünsche dir auch alles Gute vorallem dass das neue Jahr wieder Normalität einbringt und nicht noch schlimmer wird..auf alte Zeiten und auf Gute neue Zeiten...
-----
Yoklugum sonun olur..
0

Beitrag gepostet am 22.12.20, 06:41 @isabella Nr.: 17 Antworten

52. haftanın Sözü
ne kadar ince düsüncelisin isabella sagol seninde yeni yilin kutlu olsun
-----
Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina..
0

Beitrag gepostet am 22.12.20, 11:02 @isabella Nr.: 18 Antworten

52. haftanın Sözü

Slm isabella

yine döktürmüsün

icindeki güzel düsüncelerini bi sayfaya

üsenmedende hepimizi yazmisin...

sen böyle devam et  severek okuyorum haftanin sözünü

yeni yil insallah bu yildan daha güzel olur hepimiz icin

ve sana büyük bir

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 22.12.20, 13:12 @massmavi Nr.: 19 Antworten

52. haftanın Sözü
Amin cümlemizin inşallah massmavim 

Sende iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni o güzel yüreğini. Çok teşekkür ederim tekrar dostluğun, desteğin ve o muhteşem şiirlerin için 

Sende her daim böyle naif ve sevgiyle kal  

-----
0

Beitrag gepostet am 22.12.20, 13:14 @tebessum Nr.: 20 Antworten

52. haftanın Sözü
Çok teşekkür ederim tebessum seninde yüreğine, kalemine sağlık çok güzel 

Hayata hikmet gözüyle bakiyorum...yasayan bütün canli cansiz herseyden ibret aliyorum...

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

52. haftanın Sözü