Herkesin bir gün mutlaka bunalmışlığı olur, her şeyin ters gittiği, tamam bitti ve ya bu benim sonum olur anları.. hiç bir şeyden zevk almayışı, tadının, tuzunun gitmesi... sadece ve sadece kendi içine kapanıp ağlamak istemesi.... işte öyle anlarda düşünüyorum ve şükretmeye başlıyorum..
önce küçük şeyler ile başlıyorum, mesela sabah uyanabildiğime, nefes alıp verebildiğime, sağlıklı olmama, kendimi iyi hissetmeme, ailemin varlığına, net olan düşüncelerimin olmasına, yeterince yemeğim ve içeceğim olmasına, üşümememe, anahtarına sahip olduğum evimin olmasına,, arabamın sorunsuz çalıştığına çalışmasada ayaklarımın tutuşuna, arkadaşlarım ve dostlarımın olmasına, bir çok kişi tarafından sevilmeme, hedeflerimin ve ulaşmak istediklerimin olmasına....
içimde hiç tüketmediğim umutlarıma, her gittiğim ve bulunabildiğim yerler için şükrediyorum... köklerimin olmasına zaman, zaman aklımda yer değiştirebildiğime, bir okyanus gibi geniş ama hiç utanç duymayacağım hayatım için...
yüzümü gülümseten bazen hiç tanımadığım insanlar tarafındanda olsa mesajlar aldığım için, bir çiçek hediye edildiğinde odama yaydığı kokusundan huzur duyduğum için, yorgun bir günün ardından eve geldiğimde kedimin sevgiyle karşıladığını gördüğüm için...
şükrediyorum başımın sıkıştığında yada sadece yalnız hissettiğimde gecenin bir yarısıda olsa benimle ilgilenen insanların var olduğunu bildiğim için, soğuk günlerde içimi ısıtan bir çayım veya kahvemin olmasına, bu günlerime baktığımda bana inanan öğretmenlerime, aktif çalışan her insan için şükrediyorum...
hakkını arayan insanlara, kızgınlığın, ses yükselmelerin güzel şeylere dönüşmesine... ağaçların ve bize verdigi oksijene, doğanın huzur vermesine, sakinliğe... kırgınlıklarımın geçmişte kalmasına, hatalarımı kabul etmeme, öğrendiklerime ve öğrettiklerime, tecrübelerime, bana şimdi güçlendiğimi hissettiren o günlerime.. . Bazı arkadaşlıklarımın aile gibi olmasına... her şeye şükrediyorum ve daha da fazlasına... iyisi ve kötüsüyle burada beraber geçirdiğimiz Zaman’lara bile...
bu vesile ile hepinize teşekkür ediyor çok şükürlü, bereketli, sevgi ve hoşgörü dolu ama en önemlisi sağlıklı ve sevdikleriniz ile beraber mutlu bir 2021 diliyorum iyi seneler ...
massmavi, priene, facelook, snowdrop93, nemesis, kreuzberg-girl, -solyanım, soulrider80, pusu_vadi, kararsız-esmer, admin, alster, delala, sushi, mezopotamya, kozalak, kenzo-1905, demir_45_, zevin, mehriban, flirtci, babeyy, hayretya, niveaboy, -sunset, tebessum, xanax, cilginboyaci, lafontaine, cemre__123, followme, muptelam, gelenekci, mavideli_28, turkyildizi, hiramira, kuzeykoray, __melo__, karakutu, siyah, marian, ayhan, __turk_, excelans, lenaa, kral, -mhmt, tembelffm, surgun_gurbet, suskun53, seyyah, beste-, haldinnn, onur-33, asya59, thuana, __papatya_falı__, lal-, merciless, gelmeyenask, yağmur_-reis, odyseuss, lafontaine, halayqueen, zehral, neela, kardan_adam, puderduft, daydream, tek_hayatim, frankly, simdi, kirac74, aslan_1453, _blackeyes_, rdl, su_hayat, visal, erdemce, -tek-sen-, kendisi, gonzo, hot_boyy, cok-fena, __elif__, xburcu, laremmm, koraykaya , bi-tanesi, baygolge_06, olumsuz, sensiz-yillar, gezgin54, zifir, _madman_, shyguy4nrw, efsane1071, antiq, yigitcan,_, lastromance, 16-delikuzu16-, duygusuz49, gezgin256, hicranlii, narinnaz81, banker66, j0ker, kardelen__34, frankfurterr, nasonmaz, sosis, arjin, ligara, nedenmis, deniz9191, suzu64, mertben, starstar, esmer_lady, zorakiasik, cooleseele, cole, n-i- l_43, aksiyon, 1malik, fervor, _kitty_, yalçin1965,, banker66, gezgin256, sayna, -mana, -birol-, —mutlumusun- hirasu, ceset, q_u_r_k_a_n, hakim_bey, niksizadam23, sigaram,tamer7777, isyankarrrrrr, sozunvardi, mezgi-ffm,barin, creative, kadri bilen, boz_bey,, alcan606, _barbaros_, japkn, -nick ve eses43 ...
unuttuklarım varsa affola, sizlerinde yeni yılı kutlu olsun... yine ortak bir şekilde yeni senedede haftanın sözlerini paylaşma dileği ile sağlıkla kalın
isabella
-----
memento mori - memento vivere..