|
|
|
Biraz duygu |
Başka bir insanın mutluluğu, güvenliği ve gelişimi bizim için kendi mutluluğumuz, güvenliğimiz ve gelişimimiz kadar önemli hale geldiğinde sevgi vardır. Almanya da doğmuş ve büyümüş biri olarak bu reklamı izlediğimde cok etkilendim. Yunus Emre' nin de dediği gibi " Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz".
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
bugün bende baktım bu dünyada dost kazanmak lazım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
İyilik insanın emniyet kemeridir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Başka bir insanın mutluluğu, sağlığı, güvenliği.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Ayakta alkış ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
slm isa, reklamdaki herif cok suratsiz ya,cocuklara nasil bakiyor,o dua etsinki iyi komsulara denk gelmis,  yunus emrenin dediklerine katiliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Echt schöne Werbung.....was hoffentlich dazu beiträgt sich zu ändern. Natürlich von beiden Parteien.
Da ich nicht nur Optimist bin sondern Pessimist bzw Realist.
Und doch kommt es oft anders. Wer gibt einer Person der so negativ ist soviele Chancen? Vllt ist man einmal nett, aber spâtestens wenn man zweimal so blöd behandelt wird, möchte man nichts mehr mit der Person zu tun haben. Manchmal fängt man sogar einen Streit an.
Ich finde es schön, dass sich die Werbung über Vielfalt handelt. Oder geht es um Akzeptanz und Verständnis und Hilfsbereitschaft und Nächstenliebe usw?
Der Satz mit bunter hat mich irritiert. Auch wenn es schön ist, lenkt er nur in eine Richtung. Ich sehe bzw möchte mehr sehen in dieser Werbung.
P.s. wer singt das Lied? Ich Frage für einen Freund. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Bencede hayat paylaştıkça güzel teşekkür ederim yorumun için ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Amin cümlemiz inşallah massmavicim 
Sevgi ne güzel bi duygu öyLe taşdan yüreklere bile demet demet çiçekler açtırıyor.. Ne mutlu kalbinde insan sevgisi yeşeretenlere herşeye rağmen...
''Her daim kendin oL.. Sen,seni anLayana mucizesin...''
Çok güzel yüreğine sağlık bunada ben duygulandım şimdi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Aslm solyanım
Evet haklısın suratsız ama er yada geç yumuşadı bak şimdi aklıma kapı komşum geldi 5 sene hiç bıkmadan usanmadan selam verdim cevap vermedi bendeki de inat ya pes etmedim şimdi muhabbet ediyor hatta kapıda denk geldiğinde kapıyı bile tutuyor, gülümsüyor  galiba bazılarına sadece zaman gerek ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Yüreği kör olmamış ise hala bir umut var demek nemo ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Anlasalar öyle davranmazlar ki zaten ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
benim komşularım iyiler güler yüzlüler slmsız ve hal hatır sormadan gecmezler. galiba benden kaynaklanıyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Ich finde die Botschaft kultureller Zusammenhalt gut auch wenn es erst jetzt durch Corona weitergegeben wird. Aber vielleicht war es auch der richtige Zeitpunkt  wie ich schon in einer Antwort geschrieben habe, hat es auch bei meinem Nachbar 5 Jahre gebraucht aber nicht weil ich türkischer Herkunft bin es war halt seine Art mit den anderen Nachbarn redet er heute immer noch nicht
Auch wenn bei manchen Hopfen und Malz verloren ist, ist es, es immer wert für einen Versuch
Wer das Lied singt weiß ich nicht genau aber es kommt mir vor wie neela ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Her İki kısa filmi çok beğendim massmavi güzel mesajlar eklemişsin teşekkürler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Benimkiler de öyle de birtanesi Çetin ceviz çıktı neyseki onu da yola getirdim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
senin elinden kurtulmuş kafayı baktınmı yola getirirsin beyaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Çok şükür pes etmem ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
doğru yolda pest etmek olmaz zaden izoşum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biraz duygu |
Öyle o yüzden sende doğrudan şaşma ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!