|
|
|
Mutlu yıllar kreuzberg-girl :) |
Bugün çok farklı bir gün, bugün dünyaya gelişin bir çok kişi için en mutlu olduğu günün bir tekrarı... bugün bir tebessümün için çeşitli çabalar sarfedilen bir gün... bugün sevdiklerinin kimin yanında olduğunu öğrenmenin günü... bugün bir kez daha pastanın üzerindeki mumları üflediğini gördüğüne dair şükürlerin dillerden düştüğü gündür... bugün senin yanında olduğu için sevinç yaşananın günü... belkide uzakta olduğu için hüzün dolduğu gündür... bugün yeni yaşınla gelecek umutların günüdür... bugün seni tanımaya fırsat olanlar için mutluluğun günüdür... bugün hatırlandığın için duygusal bir gündür.. bugün kişiliğin gibi rengarenk, olduğun gibi harbi, çok duygu yüklü ama sadece mutluluk gözyaşların gülen yüzünden süzülen, bol kahkahalı bir günün olmasını diliyor, doğum günün kutlu, yeni yaşında bol şans ve her şeyin gönlünce olmasını diliyorum girlim..... iyi ki doğdun iyi ki varsın seviliyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imza isabella
(unutmuşum şimdi yine biri çıkar kim yazdı der  ) ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mutlu yillar diliyelim kaca girdiyse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merdanesi elinden düşmeyen, atarlı cadı, güzelliklerle dolu, gönlünden geçenler ile buluşabileceğin yeni bir yaş diliyorum sana. Doğumgünün sana ve tüm sevdiklerine kutlu olsun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kelimelerin cümleleri böylesi süsleyebildigi ve süslerkene de anlam kattığı, insanın hislerine oklar attığı yazıları zaten senden başka kim kurabilir ki? 
Ama sırf yavsaklik olsun diye, kim yazdı ki bunu? Yorumları okumadan yazıyorum, sadece konuyu okudum, yazdım.....yazarın, düşünürün,filozofun,vs adı yorumlar içinde geçtiyse, bilemicemmmmm  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogum günün kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mutlu yillar diliyelim kaca girdiyse --------------------------------------------
profiline koydugu resimden yola cikacak olursak, 43 falan oldu  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resimde ne gördünki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutlu yıllar dılıyorum ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biz niye Tek tsk aliyoruz ...narin cicek felan degiliz ayol....
Nedense bluedolphin aklima geldi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben görmedim ruhu yaslanmis 95 yasindaki ninem yapabilir ancak böyle bir seyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutlu yıllar sağlık ve huzur daima seninle olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benden genç olduğuna zaten eminim yoksa isa sana girliem demez, girlieteyzem derdi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen 40 gecmissin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dede olacam yakında ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak ne güzel yani bir ayağın çukurun icinde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Profilimde ki resime bakma sen, 1998 den kalma o resim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!