|
|
|
50. haftasın sözü |
Hayat mükemmel olmasada Sevdikleriniz ile beraber olmak Mükemmelin ötesidir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Hayatın anlamını ve değerini bilenler bu sözü tasdikleyebilir....ben şu an için düşünüyorum veto hakkımı kullansam mi kullanmasam mi diye...bir merdane korkusu bende aldı başını gidiyor da ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Maoam!?!? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Dimi heleki bu günlerde ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Korkunun ecele faydası yok buyur kızılcık ile bekliyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
kizilcikta iyi acitir haaaa.....yazsam mi yazmasam mi, bilemedim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Immer die erste Intuition also nein ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
nikahsiz pekii? 
neyse sustum, kizilcikla birlikte kirbacta gelecek devam edersem  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
her zaman oldugu gibi yine güzel bir konuya deginmissin bu devirde hayatin mükemmel olmasi mümkün degilde, tabiki herkesin sevdikleriyle bir olmasi da cok iyi bir durum  aslan emsom bitanesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
"Bir insanı sevmek,her şeyin zora gittiği bu dünyada bir umut edinmektir..." -------------------------------------------------------------------------------------------
cok harika bir söz mavi, yazan ellerine saglik  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Massmavi 
"Bir insanı sevmek,her şeyin zora gittiği bu dünyada bir umut edinmektir..."
Çok güzel bir söz ellerin dert görmesin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Teşekkür ederim Aslan hemşom
Heleki bu günlerde virüs yüzünden çok eksik hissediyoruz kıymet bilmek gerek diye düşündüm ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
50. haftasın sözü |
Hemşom sene bitti bu arada 51. Hafta sende bahane yok vallahi küserim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!