|
|
|
Kadina yönelik siddetle mücadele günü |

sen, ben, o....bizler mücadeleyi verecegiz, kadina yönelik siddete dur diyecegiz. Gelecek nesillere bizler ögretecegiz siddetin hic bir zaman cikar bir yol olmadigini, aciz insanlarin basvurdugu bir yöntem oldugunu. Hele ki kadinlarimiza uygulanan sadece fiziksel degil mental siddetin de önüne gecebilmek icin bilincimizi gereginden daha fazla acip, cevremizde yasanan her türlü siddet olaylarini algilayip, önlemeye, engellemeye calismaliyiz.....Kadin erkek fark etmezsizin duyarliligimizi yitirmememiz gerekir bu konuda.
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir arkadas Icin soruyorum. Niye bunu uygulamak Icin özel bir gün gerek? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunun icin özel bir güne elbette ki gerek yok. duyarliligimizin artmasi adina, cogu zaman görmedigimiz ya da görmemezlikten geldigimiz bu siddetin gözardi edilemeyecek oldugunu dile getirmek adina, cesitli etkenlikler dogrultugunda tüm dünyada olabildigince genis bir topluma duyurabilmek adina, uygulanan bir anma günü. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendinden zayifa siddet uygulayan adam degildir,diyip susuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uygulama günü degil HATIRLATMA anlaminda özel günler vardir..buda öyle birsey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acizin, asagilik birinin önde gidenidir böyle biri zaten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben de dedim ama illaki sormami istedi.
Tsk ederiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiki buna hayvan_cocuk_dogayida katabiliriz.. bunlara uygulanan ciddet karaktersizligin en büyük kaniti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk ederiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederiz soul  o soran kimmis gelsin kendi sorsun faceden tirsiyormu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek benimle konusuyor..cekingen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 anladim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Site olarak güzel konuya degindin,,bu yaratiklarin yüzünden cogu bayan burayi terk etti,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duyarlılığın için teşekkür ederim face 
Hayatımızdan haklarımızdan vazgeçmiyoruz ... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel yazmissin nick, olayin kisa özetini gecmissin, mental siddet olarak adlandirmistim ben de bu olayi. Hatta senin bu yazdiklarini ben bunu daha da ileri tasiyip, isimlendireyim...sen adamin ar damari catlamis falan diyorsun ya, adam kategorisine konulamaz bile o sahis....Burada eses nicki ile turlayip duruyor. O kadar acizlik örnekleri sergiliyor ki, insan artik pes diyor. KAc kere yaptigi yanlislari yüzüne vurduk acik acik, kac kere bu davranislarinin ne derece asagilikca ve haysiyetsizce oldugunu arkasindan da degil yüzüne karsi söyledik, tinmiyor bile. Egosunun derdine düsmüs, hala aklinca ask siirleri yaziyor konusunda. Ondan sonra da geliyor hz. isa ya olan askindan bahsediyor, dini geregi sevgisinden bahsediyor, yok filiz adinin anlamini bilseydik onu yargilamazmisiz da zartta zurtta.....omurilik hic yok, kivirayim da nasil kivirirsam kiviririm edalarinda....daha gelmis gene siiirler döküyor agac altinda ki boynu büyük beyaz papatya mi cicek mi, her neyse iste. Isa nin onuru kirilir mi, gücenir mi, gururu incinir mi umurunda degil.
ona iki kelime sarf etmeye bile gerek yok, ben sadece benim gözümde böylesi asagilik ve aciz karektere sahip olan birisi ile digerleri nasil muhattap olabiliyor. Kendi deger yargilarini hice mi sayiyorlar, hic mi görmüyorlar onun bu yaptiklarini yoksa onunla temas icinde olanlar, onunla yazisanlari hepsi mi acaba kendisi? cünkü böyle bi karekteri kim barindirabilir ki kendi cevresinde?
Iste bu tipler yüzünden böyle anma günleri düzenleniyor, binlerce kadin siddet görüyor, eziliyor..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha ne denir ki isa, bilemiyorum artik gercekten.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu sahibi sensin ben kisisel saldirilara cevap vermiyorum,,konunu dagitanlarla sen ilgilen ,,konu benim olsa dumanlarini attirirdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sadece insanlara karsi saygisi olanlara yazarim pusu....digerlerine degmez 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
face  kadinlar bir cicekdir, kadina kalkan eller kirilsin. heralde sende ayni görüstesindir demi |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!