|
|
|
48. Haftanın sözü |
Gözyaşın bile görevi varmış; Ardından gelecek gülümseme için Temizlik yaparmış... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
her akip giden bir damla gözyasinda, kalbin haykirmakta zorlandigi, sesini dogru adrese duyuramadigi keder, hüzün,aci,isyan, hayalkrikligi, yok olan ümitler vardir....kalp bunlardan arininca hafifler ve o yüze düsen gülümseme de daha bir icten olur, candan olur, yasam dolu olur, enerji dolu olur..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Gece, sessiz ve karanlık gece. Ay çok cömert, okunur her bilmece. Bir çınarın gölgesinde bükmüş boynunu- Titrer bir beyaz papatya. Uzanır hoyratca, ( yüzsüz) bir el- Dokunur yaprak, yaprak. Ay gülümser, dinmez bu sızı- Vuslat kara topraktır.
Eses43 ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
slm aslan emsom  gerci ben cok zor aglayabilen birisiyim, en son kac yil önce agladim onu bilen hatirlamiyom ama,allah yinede kimseyi aglatmasin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Teşekkür ederim güzelmiş ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Acıyı bilmeden mutluluğun kıymeti bilinmez diyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Yüreğine sağlık massmavi çok güzel 
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Aslm Aslan Hemşom Ağlamak iyidir ben bazen bilerek bir şarkıda, bir filmde, bir yazıda hatta çizgi filmde bile ağlarım  maksat göz torbaları şişmesin diyelim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Amin inşallah girlim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Aci da mutluluk gibi yaşanması gereken bir histir....gözyaşları ile dışa vurabilme becerisini gösterebilir kimi insan....bu beceriyi çok insan gösterebilse keşke demek istiyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Çok da güzel diyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
Nadiren de olsa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
48. Haftanın sözü |
sen arasira agla,göz torbalarin tabikide sismesin aslan emsom, göz torbasi sisenler cirkin oluyolar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!