|
|
|
46. Haftanın sözü |
Kabiliyetsiz olmak bir kusur değil ama KARAKTERSİZ olmak Büyük bir sorun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Kapakk  ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
.......... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Gazoz olma....efsane ol
Kapağı okuyunca benim de bu geldi aklıma 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Söndür ateşini  ama yok o başkaydı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Yok, ateş seni çağırıyor da vardı....hatırlatırım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Bazı insanlara gerizekalı bile diyemiyorum. O bile bir ölçüde zeka gerektiriyor çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi, sadece gereksiz insanlar için düşürmedik seviyemizi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Çok doğru ve çok güzel bir cümle bu işte...ayakta alkış ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Güvensiz kalplerimizi karektersiz insanlara borcluyuz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Doğru bir tespit ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
buda benden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Ölçmek haddimize düşmez zaten ama herkes kendini tavrı ile sergiler bir şekilde ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
insan her seyini saklar ama karakterini saklayamaz,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Vay bu iyidi işte nemo ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Das stimmt allerdings ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
İsa, ahhhhh ahhh....mustafa şimdi burada olacaktı ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Kendimiz olunca, sokakta yürürken o çeşme nın başında bekleyen ve musluğa ulaşamayan kediyi, köpeği es geçiyoruz. Eğilip bir iki avuç şu veremiyoruz....kendimiz olmayalım bence, iyi olalım, iyilik yapalım. Kendiliğinden olmuyor ve mavi...100 insan geçiyor, 4 ü avucunu uzatıyor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Keşke herkes senin kadar insancıl olabilse mavi. Açıkçası ben olamam. Bende saygınlığını yitirmiş bir kişiye saygıda bulunmam. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
46. Haftanın sözü |
Biraz rötarlı oldu massmavicim kusuruma bakma  Aslında kendimiz olsak kolay demişsin ama herkes kendi olamıyor iyilikte artık nadir gibi görünüyor yada insanın özünde kötülük var mı desem bilemedim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!