74 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 20.10.20, 18:20
@facelook
Nr.: 21
Antworten
facelook
Kadına şiddet !
sirada ki sarkimiz tüm sevenlere, sevilenlere, sevdigine kavusamayanlara, ümitsizlige düsmüslere, yoktan var edenlere vardan yok edenlere gelsin.....
Dandini dandini dastana
Danalar girmiş bostana
Kov bostancı danayı
Yemesin lahanayı
Eeee eee eee eee
Eeee eee eee eee
Biner atın iyisine nenni
Düşer yolun kıyısına nenni
Haber verin dayısına nenni
Şeker alsın kuzusuna nenni
Eee eee eee eee
Eee eee eee eee
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 20.10.20, 20:02
@babey
Nr.: 22
Antworten
isabella
Kadına şiddet !
Ben teşekkür ederim babey usta
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 20.10.20, 20:03
@facelook
Nr.: 23
Antworten
isabella
Kadına şiddet !
Kahrolsun içimdeki insan sevgisine başlarına gelsin diyemiyorum ama senin başına geleceklerden sorumlu olabilirim
-----
0
Beitrag gepostet am 20.10.20, 22:00
@isabella
Nr.: 24
Antworten
facelook
Kadına şiddet !
Olabilirsin, izin var...dedim ve sustum bile
-----
0
Beitrag gepostet am 21.10.20, 02:58
@isabella
Nr.: 25
Antworten
kuzeykoray
Kadına şiddet !
bakıyorumda insanlar tuaf olmuş illaki türkiyedemi yaşamak lazım böyle rezillikleri duymak görmek icin cezalar artırılmadıkca bu suclar işlenecek kadına şitdet yapmaları alışılır hal aldı malisef
0
Beitrag gepostet am 21.10.20, 15:07
@evinn
Nr.: 26
Antworten
isabella
Kadına şiddet !
Bakalım görelim ne olacak
-----
0
Beitrag gepostet am 21.10.20, 15:09
@kuzeykoray
Nr.: 27
Antworten
isabella
Kadına şiddet !
Öyleymiş devlet büyüklerine de söyleyelim Suriye'ye, Azerbaycan, Yunanistan, Çin, Myanmar'a karışmasınlar ne de olsa bizleri ilgilendirmiyor
-----
0
Beitrag gepostet am 21.10.20, 17:40
@isabella
Nr.: 28
Antworten
pusu_vadi
Kadına şiddet !
biraz önce habertürkanahaberde kadina siddetle ilgili haberde 1 yil icinde türkiyede bu durum sadece 57 saniye konusulmus,,
0
Beitrag gepostet am 21.10.20, 18:55
@nemesis
Nr.: 29
Antworten
pusu_vadi
Kadına şiddet !
he dogru diyon bizi düsünen kimse yok
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 11:59
@isabella
Nr.: 30
Antworten
facelook
Kadına şiddet !
İyi ki yoksun buralarda isa, iyi ki yoksun ve görmüyorsun olan biteni...insanlık bir gram ilerlememiş ne yazık ki
-----
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 13:44
@isabella
Nr.: 31
Antworten
gelenekci
Kadına şiddet !
Isabel eline saglik ama ne yazikki bizim muhterem diktatör bir gecede bir kararname ile İstanbul sözleşmesinde çıktık.tum toplumun gözü aydin aile kurumumuz kurtuldu.kadina şiddet kadinin otekilestirilmesi bunların hepsi iktidar için teferruattır.
Tr ne yazikki anti demokratik bir süreç yaşıyoruz bir yandan parti kapatma çabaları.biryandan belediyelere ekonomik kiskac adeta toplumdan intikam alınıyor.damat gitti yerine atananlar merkezbankasi baskani görevden alındı bir yılda bu kaçıncı görevden alma.
Bütün bunlar iktidarın basiretsizligini ve yaşanan gelişmeleri manipule etme çabaları.. çok öfkeliyim böyle olmamalı böyle gitmemeli böyle gitmez.
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 15:33
@gelenekci
Nr.: 32
Antworten
pusu_vadi
Kadına şiddet !
cemaatlarin baskisiyla kadinlari toplumda esit görmemek adina sözlesmeden cikilmistir..
yazik cidden yazik....
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 15:39
@nemesis
Nr.: 33
Antworten
pusu_vadi
Kadına şiddet !
malesef öyle memo
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 16:44
@nemesis
Nr.: 34
Antworten
facelook
Kadına şiddet !
sorma, bazi zihniyetlere insanin akli artik ermiyor....ne diyecegini insan sasiriyor
-----
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 18:58
@isabella
Nr.: 35
Antworten
xcetinx
Kadına şiddet !
Öncelikle herkese merhaba,,,,
Kadın belki yaradilisindan ötürü fiziksel olarak erkeğe oranla zayıftır, bu doğrudur ama erkekten ustun olan o kadar çok yani vardirki, saygıyı her zaman hakeden bir varlıktır... o herseyden önce annedir o bir eştir, o bir fiziksel zayıflığına bakmadan hem işe giden hem çocuklarına bakan hem eşinin gönlünü yapan eşsiz güçlere sahip saygıyı ilk hak edendir. Kollarındaki adale zayıflığı onun yüreğindeki büyüklük ve güçle defalarca kat ve kat adelelerden daha güçlü olduğunu, göstermiştir. Bur Zübeyde Hanım olmak, bir Meryem olmak, bir nene hatun olmak bir kadına nasip olmuştur. Burada sayamadığım daha nice kahramanlıklarin ardından gelmiş ve geri planda kalmış ama bunu onemsememis sevgisi fedakarlık olan bütün annelere, bacılara, kızlarımıza seygi ve saygılar diliyor, önlerinde verdikleri özveri ve eteklerinden dolayi saygıyla eğiliyorum. Selam olsun size,size kalkan eller kırılsın...
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 19:10
@egelimm35
Nr.: 36
Antworten
erg38
Kadına şiddet !
Ilk olarak,kullandigin Bilgisayarin yada telefonun senden akilli olmasi zoruna gitmiyormu? Ikincisi Isabella'nin kilit aradigini hic sanmiyorum. Az bile söylemis...!! Öldürülen,siddete ve tecavüze ugrayan,utanctan canina kiyan onlarca kadin ve cocuk söz konusuyken,kusura bakma ama yorumun oldukca sacma..! Ayrica Ensar vakfinda, Kuran kurslarinda erkek ve kiz cocuklarinin ugradiklari taciz ve Tecavüzlerin ortaya cikmasinin akabinde, Aile bakaninin (kendiside Kadin) bi kereden bisey olmaz diyenlerdensen bilemem.! Hatta insanligindan süphe duyarim.
Dünyanin neresinde yasarsak yasayalim,Ülkemizdeki olaylara seyirci kalmamizi kimse beklemesin..! Senede bir kerede olsa ülkeye döviz tasiyoruz,senin gibileri ne yapiyor.? Bi faydanizin oldugunu sanmiyorum.!
Din Cami,namaz diye gelip,kanla canla alinan ülkeyi satip,her türlü yolsuzlugu,rüsveti,ayrimciligi yapip ceplerini sülalece dolduran hirsiz,hain, iftiraci yalanci bir Parti ve o parti Liderini kim tutup arkasindan gidiyorsa,uyandiklarinda kiclarinda donlari bile olmayacak gibi görünüyor.. Bilmem anlatabildimmi ..! Uzaya ne zaman gidiyorduk
Yüzüklerin efendisine benden selam söyle.az calsin.. 800 Milyar dolar servet
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 19:14
@isabella
Nr.: 37
Antworten
xcetinx
Kadına şiddet !
Öncelikle herkese merhaba,,,,
Kadın belki yaradilisindan ötürü fiziksel olarak erkeğe oranla zayıftır, bu doğrudur ama erkekten ustun olan o kadar çok yani vardirki, saygıyı her zaman hakeden bir varlıktır... o herseyden önce annedir o bir eştir, o bir fiziksel zayıflığına bakmadan hem işe giden hem çocuklarına bakan hem eşinin gönlünü yapan eşsiz güçlere sahip saygıyı ilk hak edendir. Kollarındaki adale zayıflığı onun yüreğindeki büyüklük ve güçle defalarca kat ve kat adelelerden daha güçlü olduğunu, göstermiştir. Bur Zübeyde Hanım olmak, bir Meryem olmak, bir nene hatun olmak bir kadına nasip olmuştur. Burada sayamadığım daha nice kahramanlıklarin ardından gelmiş ve geri planda kalmış ama bunu onemsememis sevgisi fedakarlık olan bütün annelere, bacılara, kızlarımıza seygi ve saygılar diliyor, önlerinde verdikleri özveri ve emeklerinden dolayi saygıyla eğiliyorum. Selam olsun size,size kalkan eller kırılsın...
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 19:28
@isabella
Nr.: 38
Antworten
kozalak
Kadına şiddet !
Istabul sözleşmesini göz boyamak icin imzalamişlar demek evdeki hesap çarşiya uymayinca rafa kaldirilan eski kafalar geri geldi malesef yazik sadece yazik nokta
0
Beitrag gepostet am 20.03.21, 19:55
@isabella
Nr.: 39
Antworten
gelenekci
Kadına şiddet !
Merh konuya baktım bütün yorumları okudum ama üzülerek belirteyim hiç bir kadın yorumyapmamis
0
Beitrag gepostet am 21.03.21, 11:57
@isabella
Nr.: 40
Antworten
marian
Kadına şiddet !
Günaydin millet,
dün sabah buraya bir girdim, foruma baktim, ben normalde sakin bir insanimdir, ama ara sira sinirlenesim de geliyor iste.
Neyse iste istanbul sözlesmesinin "fesh"ini kutlayan davarlar mutlaka vardir diye düsündüm, bu nasil fesh oluyorsa, ne de olsa uluslararasi bir anlasma oldugu icin bunun ahanda yaptim oldu gibi bir sansi olamasa gerek.
hic yanilmadim, toynagindan kellesi ne kadar iki ucu boklu haril haril yetisip ne kadar da mutlu oldugunu yazivermis bu karar dan dolayi, benim de aklimdan gecen : sen dua et karin kizin hatta anan bacin yoktur umarim, aklimdan gecti diyorum, sesli konusmadim yani.
Siddetti iskenceyi cinayeti görmezden geleni, ya da görmesine ragmen, bütün delillerin paril paril önünde durmasina ragmen, o sucluyu ve sucu hapse degil de tutuksuz yargilamaya birakan tüm unsurlarin ben taaaaa -ygbnöaetj vög aheöjgv yedi ceddinin j-yghaöhfvödjdhöajh, allah belanizi versin hepinizin.
tipin biri, gece yarisi rüyasinda ne gördüyse artikin, iptal edivereyim de ortalik karissin giderkene demis olamali muhtemelen, zaten nereye yakin yasiyorsa ama dünyadan uzak himbil himbil yasadigi kesin.
Ne diyordum, ha iste o zaman herhangi bir capsiz kisinin yazdiklarini daha dogrusu osuruktan teyyare olan cümleleri sayesinde sinir katsayim gayet de normal oldugundan emin oluyorum. Burayi okuyorsan sagol lan, en azindan bir boka yariyon ibik.
Gelelim konuya,
akli vicdani hatta hadi inancinin geregi VICDAN ve MERHAMET empoze eden dinin sayesinde bu sözlesmenin nesinden rahatsiz oldugunu biri bana anlatsin, akli basinda olan, normal düsünebilen, bir insan, bunu nasil yapar ? neyin pesindedir ? ne olmasini istiyordur ?
hic bir mantikli cvp gelmeyeceginden eminim, zaten mantik nerde o yok orada, bu yüzden protestoya devam, yasasin kadinlar, kadin yoksa dünya yok e be cahil cühela. Cok istiyorsan git cöl de yasa götlek.
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!