|
|
|
43. Haftanin Sözü (1/2) türkce |
Simdi de Ben 1 cisini anlamadim.
Yani 1 ne zaman gösteriyorsun. Kim görüyor? Gören varmi?
Das "private" Ich, kann ich eher erklären... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozaman dogu yerdegim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaman önce is, sonra eglence....yakalim biraz beynimizi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Altaki konuya 176 cvp verilmis.. Ona rakip olabilir mi sence |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
138 mis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sözü söyleyen yasiyormu cagir gelsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
partiyi baslatayim o zaman 
1. kendi adina, cikarlarin dogrultusunda gösterdigin hareketler toplulugudur sergiledigin bu davranislar, tutumlar. Amacina ulasmak icin sarf ettigin emek, attigin adimlar kategorisine girer bu birinci cümle.
2. sahip oldugun karekterin senin özündür. seni senden iyi taniyan zaten yoktur. diger insanlara karsi insan en zayif yönlerini, hassas noktalarini gösternekten kacinir, yara almamak icin, düsmemek icin. dis dünyadan uzakta tutmaya calistigin bu ic dünyandir aslinda senin bu özün.
3.diger insanlar üzerinde yarattigin etkilesim üzerine kurulmus bi cümle. Aslinda önyarginin toplum üzerinde ki önemiyetini de icinde barindiriyor. Seni, kendini, özünü pek ilgilendirmemesi gerekir bu noktanin.
Kisa kisa gecmeye calistim, yoksa sayfalik rapor hazirlanir bu kisacik üc cümleye 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onu sadece sana ait senle bir senle bir bütün yanliz kaldiginda ic konusmalarinda sana ait bir durum,,digerlerinde disari cikinca oynuyorsun oyunculuk yapiyorsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben cay demliyorum
Isteyen varmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazdigimi kendim bile anlamadim,,nasil cümle kurmusum,,tekrar anlatiyom,,kendi dünyandaki karakter,,digerleri yansittigin ve sana verilen gazla yasadigin karakter durumlari |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biz köy kahvaltisi yaptik afiyet olsun sana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yolla gelsin bi bardak ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Face naptin sen... Buna cvp verirdim ama uzun sürer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedigim gibi üzerine tez yazilinabilecek bi konu, ben de bir iki cümle ile gecistirdim zaten. derinlere indin mi, cok malzeme cikar daha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler Soul
Beyni yakmaya gerek yok aslında çok basit Karr diyor ki
" Her insanın üç hayatı var biri özeli, biri kamuda sergilediği diğeri ise başka kişilerin uydurduğu" ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
29 ve 31 de yazdigin face in 27 de yazdiginla esinlenerek sunu diyorum... Dogru mu yanlis mi bilemem
Bir kişiliği aitsin ama bazi kisilere karsi gösteriyorsun...bazilarina sakliyorsun. Face dedigi gibi... Belki hassas konu, özel konu, veya birilerini kirmak istemiyorsun, veya kendin koruyorsun
Face Neydi bu simdi... Sahip olduğum mu?
Almancasina cevirince daha cok uymus... Sahip degil de kendimize özel olan kisilik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acilis sözü bu sekilde degilki ama,,hayattta demiyor 3 karakter seklinden bahsediyor,, 3.cüde diyorki SAHIP OLDUGUNU SANDIGI bu cümleden ne anliyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tercüme de sıkıntı var pusu 11 no yu okuyunca çaktım davayı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende simdi yazdim
Sahip degil, özel daha uygun
Tsk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!