|
|
|
43. Haftanin Sözü (1/2) türkce |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ben de yavas yavas tüyem....bayagi bi vakit gecti bugün burada 
tüm katilimcilara tesekkür ederim bu hos sohbet icin....pazariniz tatli gecsin  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galiba burda türkcesi iyi olmayan tek Ben degilim  basliktaki yazi karr in Asil tercümesi.
Alphonse Karr Quotes Every man has three characters - that which he exhibits, that which he has, and that which he thinks he has.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uyuzlugun yanısıra az buçuk, ucundan gıcığımdır da.....ben diyenlerin yalancısıyım 
Yoksa kendi halinde gayet sakin, normal, sıradan bir sapıgımdır yani  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunun ingilizceden almancaya çevirisi sorunlu....bambaşka bir anlam çıkıyor şimdi ve bu da demektir ki, bir 100 yorum daha gider bu konuya ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben artik cevirmiyorum
Almancasi ne olurdu, ingilizcesinden gidersek? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeder Mensch hat 3 Charaktere, - ein, den er zeigt; ein, den er hat und ein, den er glaubt zu haben....diye çevirirdim ben ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berlin de benim tanıdığım çok iyi bir kasap var....dilersen adresini vereyim, uğra ona, sinirlerini alsın bi güzel. Sen de rahatla etrafında ki insanlar da rahatlasın ve ben de konu konu kaçmak zorunda kalmayayım... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sinirlerimi zamanında zimbabwe de ki gyungdabimba köyünde ki, köyün reisinin halasının amcaoğlu'na aldırmıştım. sana cevap veriyor olabilmek için, senin benim içinde bulunduğum konuda bana yorum yapmış olman lazım. Ünlem işareti  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yandıysa git yenisini al, tak, getir, öyle devam edelim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve gene dayak var ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şamaroğlanı diye değiştireyim ben nickimi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yandan çarklı ada vapurunu bekle sen. Onun gelmesi ve beklentilerini boşa çıkarmama ihtimali benim nick değiştirme ihtimalime oranla daha yüksek ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aleyküm Selam Aferin bozma 
Düsündükce tuhaf geliyor söz...ama burda yanlisin var. Biri kisiligini gizliyebilir, Sana karsi Baska davranabilir. Yani aldatabilir. Kötü biri iyi gösterir
Veya biri cilgindir ama insanlara karsi bunu hep gizler
Veya ....
Insanlarin üc degil daha cok kisiligi var....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tam üstüne bastın hem de...gıcığım  Senin şu içgüdüsel dövme arzun ile mücadele etmek zorundayım, demişsem demişim...alllaalllaaaaa....kolay mı öyle sanıyorsun dayaktan kaçmak  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karr a hemen Telegram gönderiyorum, sözüne eklesin bunu..
Tek ler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Face dikkat et, Bana Abi dedi, Sana amca der... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen kork, ben o derece kötüyüm ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hüsamettin dayı demesin de ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!