|
|
|
42. Haftanın sözü |
Uğraşamam dünümle ve dünümdekilerle Ben yarına bakarım yanımdakilerle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
bugün napiyon? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Massmavi  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Sende durum vahim o zaman ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Ve ayağın suda tabiî ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Ne gecmişe bakarım nede maziye takılırım günüme gün katarım sevdiklerimle yaşarım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
slm asl emsom  bu haftanin sözü,pek tutmadi galiba  yenilikler yapman gerek,kendim forum acmasamda zamanim oldukca acilan forumlari okumaya gayret ediyom, sinciye kadar asagi yukari herkes her konuda forum acti,ama bir konuda hic forum acilmadi,hangi konuda diye sakin sormayin kesinlikle söylemem,merakinizdanda catlayin patlayin emi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Ben sormam sol, biliyorum çünkü.... Konumuz p ile başlıyor o ile bitiyor  Tek bir konu açılmadı bunun üzerine  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Kelime oyunu gibi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Aslm Aslan hemşom bence tuttu  tutmasa Cemal Sürreya'ya haksızlık olur
Konuna gelince çatlayıp patlayacak vaktim yok aklımın odaları karışık  da bence milleti mahrum etmeyelim ve 45. Haftanın sözü sende olsun diyeyim  itiraz mitiraz istemem ona göre ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Teşekkürler _asya59 ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Aslan hemsom seni meraklandirayim derken beni kotu tuzaga dusurdun acil bir is dolayisi ile turkiyeye uctum su an buraya ayiracak pek zamanimda imkanimda yok,geri gelince istegin basim gozum ustune , ama merakdan catlamayasin diye sana torpil gecip ozeline yazacagim trden cok selamlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
facke  sen bilmeyeceksinde kim bilecek,nede olsa buranin duayenlerindensin,burada kimin gibi olmak istersin diye sorsalar ,facelok gibi olmak isterim diye cevap veririm  sana bayiliyom yaw,gel bir kucaklasalim bir defacik kucaklasmadan bisey olmazmis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Ben de bugün bahtıma kim çıkacak diyordum  Gel bi sımsıkı kucaklayayım seni, ondan sonra dört harflim kalksın, bunca iltifattan sonra  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
hahahabahtina ben ciktim  misafir umdugunu degil buldugunu yermis  gülmekden koptum loo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
Afiyet bal şeker olsun bana o zaman ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
olsun olsun, oralarda pinekleme, istanbula gel azicik yasiyalim  yedigini ye yiyemedigini cöpe atarsin ben kactim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
42. Haftanın sözü |
İstanbul yaparsam, haber veririm sol.... Onore ettin beni, teşekkür ederim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!