|
|
|
Wieso ticken |
Menschen so wie sie ticken?
Ich saß vorhin in der U Bahn und trotz Maske vernahm ich ein Essensgeruch. Drehte mich um und sah, dass jemand auf der anderen seite hinter mir etwas Wrap ähnliches aß. Als ich dann aussteigen müsste, sehe ich den Platz leer. Jedoch lag da ein Stück von dem Wrap auf dem Sitz liegen.
Wieso bitte? Was geht in so einem Kopf vor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Özümüzden çıkamayan elemanlardan birine denk gelmişsin.....bazı örnekler vardır ki, mağaradan çıkıp geldiğimizi istemdışı yüzümüze tutar durur ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
iste kendin yazmisin bile ticken yapsa kafalarinda bisey belki yapmazlardi ama tik yok sacma sapan hareketlerle hayatlarini sürdüriyorlar iste akil yokki gelipte biri oturcak diye düsünmiyorlar yani. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Kesin bu kisinin kendisinden degil baskalarindan özür dilemesi gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Bazen sesli konusan veya müzik dinleyen oluyor, kulaklik olsada 100metre den duyuluyor. Orda bir gün gidecegim yanlarina uzun hava acacagim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Güzel...çok güzel hatta ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Ne hosuna Gitti? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Hmm Ben nerde okudum o yaziyi? Forumda degilmiydi?
*Kendimden özür dilerim * |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Yaptığın gönderme...kişinin kendinden özür dilemesi üzerine yaptığın yorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Tesekkür ederim ozaman |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Fake in biri geldi, bu yazdigin konuyu açtı, millete, neden veya niçin bilemeyeceğim, biraz duygu sömürüsü, acitasyon yaptı, yazan arkadaşlar iyi niyetlerle yorumlarını yaptı, sonra da sildirdi konusunu. Psikopat dolu ortalık  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Hmm bak bilmiyordum olanlari. Ben aslinda begenmistim, gercekler di aslinda.
Tridi acan tanidik degilmiydi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
-kardeleen....diye bir nick. Hiç bir kadın kendine bileşik çizgili, iki e li bir nick almaz. Burada bir kardelen vardı, onun ayağına yatmaya çalışmış anlaşılan, millete yabancı gelmesin nick diye ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Ok, naja habe wohl was verpasst. Du hattest aber wohl dein spaß. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Burada benim kadar eğlenen yoktur sanırım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Manche Leute sind einfach doof mehr kann man dazu wirklich nicht sagen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
   Uzun hava der war gut ama Zurna daha etkili olur söyle kulaklarinin dibinde 
Beyin iste her insanda olmuyor tabi onlar bence insanda degil  mich regt es auch immer auf dass die jeden schnipsel auf den Boden werfen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Sei froh dass es kein Döner oder ähnliches war ----- gün gelir en sevdigin t-shirt'in bile.pijama.üstü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Glaub mir, ich habe mich nicht umgedreht, weil es gut roch. Ich sagte ja, trotz Maske kam der extreme Duft.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wieso ticken |
Evdeki derken, kendin evinden mi? Ne yazikki disarda cöp tenekelererden topliyan ve icen de gördüm. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!