|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
sünnetmi ettirdin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
erdo sen niye ogluma cirkin diyon bakem sensin cirkin   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Helvanız nasıl olsun, ben yaparım hayrına ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Konu sahibi gelmez bu gece sabaaa kadar burdayikk  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
cocukken kuru ciliz birseydi son hali nasil bilmiyomki hem ona o tiple hangi kediyi buldun,,yemin ediyom Camlari kapali tut o kedi kacarrr  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Hahahahaha.....sesli güldüm 
Ben yatar, iyi geceler sana ve günaydınlar konu sahibine  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Aloo asil ben kaciyommm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Teşekkür ederim massmavi  Doğan abinin konuşmalarını, hikayelerini severim bu paylaştığında değerlerin yaşamınızda ne kadar önemli ve gerekli olduğunun bir anlatımı gerçekten.
Yaşayan değerleri sürdürmek dileği ile  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Mehriban ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Aslm sushim
Ne kadar doğru dedin bazı insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum diyesim geldi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Boşuna dememişler erkekliğin 90% kaçmaktır diye bencede kaçın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Savunmamı veriyorum sayın hâkim: olay şöyle cereyan etti. Ben şimdi burada adaba uygun bir şekilde yorumumu yaptım ve takriben gelen yorumları okumaktaydım ki, ardı ardına gelen yorumların, konunun muhimmiyetinin dışına seyrettiğini fark ettim ve uygun bir lisan ile uyarıda bulundum arkadaşlara. Kaçmamı gerektirecek herhangi bir sebebiyet bulunmamaktadir şahsım adına. Saygılarımla
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Tamam kabul ettim savunmayı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Evet söylemiştin bir ara hatırladım. Vakti gelmedi mi sahiplenmenin gerçekten çok asil bir köpek cinsi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Cok istiyom,kendime Ait bahceli bir evim olsa hic durmam,,sartlar bakmama müsait olsun ilk yapcam sey..beyazitli Prens olcamm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Hadi bakalım hayırlısı  aslında Bahçeli ev olması gerekmiyor ama vaktin olacak gezdireceksin koşturacaksın o cinsi yoksa gece uğurlar durur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
Aha, beyaz atlı prensimi uzaklarda aramama gerek yokmuş meğer ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hayvan kim insan ? |
slm isa öncelikle hayvan severlerin 4 ekim günü kutlu olsun  kahrolsun hayvanlara isgence yapanlar  cok yasasin hayvan severler 
bir hayvansever olarak, hayvanlarin dogadan koparilmasina ve evcillestirilmesine kafeslerde beslenmesine karsiyim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!