|
|
|
bir varmış bir yokmuş.. |
iyi madem sen istedin pkk terör örgütümüdür.değilmidir?bunu cevapla yeter vay bilmiş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana sormadım dayıya sordum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulaa sen biledin o yüzden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende sana bir soru sorayim almanyada yasiyorsun npd vatanseveridir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende sana bir soru sorayim almanyada yasiyorsun npd vatanseveridir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemis eline sağlık çok güzel cvp |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet türk kimliğimle ve paşoportumla çalışarak verimi ödeyerek konularına uyarak ve terörı kınayarak ya sen burda bana söylediklerini yapıyormusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim doğru cevabı aldım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alın terimle birgünde arbeitslos kalmadım yani senin gibi isyanda etmiyorum silahı alıp dağada çıkmıyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanı senin gibi derken burda işine gücündeyim demek istedim seni kasdemedim özür yanlış anlaşılmasın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görünen köy kılavuz istemiyor pkk yı sovunduklarına rahmen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende olmayan kafayla gula |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demekki.senin türkcen az ben ne yapayım sen bile açıkca terör örgütü diyemediğin halde dolaylı yollardan anlattığına göre yoksa burda sana saldırılar diyemi korkuyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki çok güzel konuştun almanyada da türk varmı var diğer ülkelerin insanlarıda var ama hepsi almanca öğrenmek zorunda gidipte almanlara kendi dilleriyle anlatmıyorlar sadece her ülkede olduğu gibi sizde bunu anlaşıyordunuz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yıllardır sorulan en aptalca soru teröristidir degilmidir?terör desem ne olacak desem ne olacak sorun mu çözülecek.bu ancak argümanı olamayanların sorularıdır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
açıkca kendini bile kanıtlayamıyorsun hadi bugünlük bu kadar yeter .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir kadına bu sözler yakışıyormu şimdi ay bettin daha yazma ukala kadınlarla işim olmaz ablacığım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdiye kadar kaç kitap okudun gulaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulaa aynı şu matoru gibisin ablacığım bir susar sonra su kaynatmasın soğutamazsın sonra bak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm sizi kutluyorum sayginizi bozmadan hepsine cvp vermissiniz...
empati diyenler ,,, irkci diyenler,, kendileri gibi düspmeyenlere zincirinden bosanmis kuduz gibi saldiriyor ,,, etmedikleri sahsi hakaret kalmiyor ve sayflarinda begenide aliyor bu saldirgan acizler... Örnek AKP kongrelleri pandemi konusunda...
Velhasil kendilerine bakmadan karsidakini elestirenlerle basedilmez.... Efe kaptan vardi kulaklari cinlasin ,, hee yavv hee derdi anlamayanlara....
yormayin kendiniz heee deyin gecin bence... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!