|
|
|
Islam dini |
benim varidigim sonuc her din kendi allahini yaratmistir kendi tekeline almisdir,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Tam doğru adamını okumuşsun işte ya... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
dünya yalan ölüm gercek insan fanîî birgün elbet ebediyete göc edecek fırat köprüsünden gececek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
firat köprüsümü dicle nehrindende gececekmiyiz ,,ben sirat diye duymustumda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
sen bu hızla hepsini gecersin sende bir fanisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Aman, başına ne gelirse bırak meraktan gelsin zaten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
slm facelook,
en iyisi kimsenin kimsenin dinine inanccina karismamasi saygi duymasi, kimsenin kimseye dini konusunda baski yapmamasi, dini konularda bilgisi olmayan kisiler tarafindan ulu orta tartisilmamasi, dini konuda cahil kisilerin tv lerde tartismamsinin yasaklanmasi, dini bilgi verenlerin ücret talep etmeden insanlari aydinlatmasi,
dini konularin kesinlikle siyasete alet edilmememsi gerekir,
diye düsünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Ruhunu şeytana satan faust gibi her biri ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
dam yere yakin olur ordan yere düssen ne olacak,,  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Dinlerin amacı ne Bildiğim binlerce din var şu an yeryüzünde. Amaçları bilinçsiz bir şekilde inandıklari tanrıya itaat etmek mi sadece? Amaç bu mu? İtaat edersen seni mukafatlandiririm, öldüğünde sana şunları, bunları veririm. Tartisilinabilecek bir konu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Nem, o var olan birkaç bin din hakkında bill bilgim yok ama neye varmak istediğini biliyorum. Buna neden, niçin diye yorum yapmam mümkün değil ve haddime de değil. Malını iyi biliyor diyelim 
91 nolu yorumuna ise akıllı geçinenler işte diim kısaca  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Çok güzel bir örnek aslında. İnsanların bildikleri, hayatları boyu inandıkları inancın değiştirilmemesi gerektiğine dair. 
İki saat playstation da futbol oyna sonra da otur canlı bir maç seyret.....gerçek gerçek olmaktan çıkabiliyor valla  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Dayı bugün nasıl? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Benim oğlanın doğumgünü hediyesi şimdiden belli oldu zaten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Maç başladı, sonra bakarım cevabına ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Aşkım aramadı beni yarım saattir... başka birini mi buldu acaba? Yardim edin memetali bey ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Hahahahaha
Aleykumselam diim, ne diim şimdi ben dayiya  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islam dini |
Dikdörtgen mi yoksa köseli mi? Kimbilir ne kaçırdım gene ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!