103 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 19.09.20, 09:58
Nr.: 1
Antworten
isabella
İsyan !!!
geriye bir avuç yalan... geçtiğimiz günlerde bir klip çalışması için tutulan villada abuk, sabuk coşup, komşunun “ çok sesli” demesi üzerine ipin ucunu kaçıran.. bir iki şarkısı, filmi ile ünlenmiş vicdan yoksunu Halil Sezai, yaşlı, başlı adama hiç utanmadan, gözünü kırpmadan küfür ve hakaret eşliğinde Tekme-Tokat ile darp etti.. amcamın suçu sesten rahatsız olup biraz daha sessiz olunmasını rica etmek... adam korku içinde tir, tir titreyerek kelime- i şehadet getirirken gözü dönmüş canı, ayyaş “ezan mı okuyorsun?” diyerek yumrukları savurdu... yetmedi sözde sanatçının arkadaşları ona “dur yapma” diyeceği yerde sanki film izliyor gibi seyirci kalkıyor... görüntüler net sen daha inkar et.. sözüm ona örnek olacaksın kimliğin ile, kendine birde sanatçıyım diyeceksin... bu hiç olmadı Halil Sezai! Şiddeti mazur gösterecek hiçbir taraf, yön, kimlik, statü söz konusu olamaz. Utançla kınıyorum!!! seni tutuklayıp, sorgudan sonra serbest bırakan adalet sistemimizi de utançla kınıyorum !!!!
isabella
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 11:02
@isabella
Nr.: 2
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
kendinden baya yasli bir adama vurmak,vicdanla insanlikla izah edilemez.insanligimiz nereye gidiyor toplumsal bir cinnet geciriyoruz,öldüren tecavüz eden tahammülsüzlügün hat safhada oldugu bir dönemden geciyoruz malesef...
haberin basina yansima sekli gerci dahada vahim,,yandas gazetlerde taraftar kesminde haber seninde yazinda var EZANA TAHAMMÜLSÜZLÜK,,komsunu ezan okudu ezandan rahatsiz oldu bu yüzden dövdü diyerek sunuyorlar...
igrenc bir insanlik olayi yasaniyor bu durum üzerinden insanlar hala kendi idolojik düsüncelerini savunmak icin sisyasette politikaya cekmeye calisiyorlar,,,benim icin olayi yapanda olayi bu sekilde lanse edende,ayni derecede insanliktan nasibini almamis insanlardir..
insanlari kutuplastiran kin nefreti körükleyen bu haberler cidden korkunc..
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 11:37
@pusu_vadi
Nr.: 3
Antworten
isabella
İsyan !!!
Eline sağlık pusu..Türk haberlerini genellikle izlemem okuyararak yetiniyorum çünkü ne zaman açsam şiddet haberleri ardı ardına yayınlanıyor. Dediğin gibi tahammülsüzlük diz boyu.. güpegündüz sokak ortasında öldürülen izlemek ile yetinenler.. müdahale edene ömür boyu hapis... anlamakta zorlanıyorum. Psikolojide çocukluğunda genelde aynı şeyleri yaşayan erişkin yaşta aynı hatayı yaptıkları söylenir bu kadar mı sevgisiz yetişiyor nesiller diye düşünmüyorum değil
-----
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 11:41
@isabella
Nr.: 4
Antworten
marian
İsyan !!!
bitti bu
bundan sonra kimse dinlemez, para da kazanamaz bu yüzden
zaten ben pek dinlemezdim, o isyan sarkisiyla bir cikis yapti ancak
sonra 3 filmde izledim, evet izlettiriyor kendini tipsiz ama tuhaf bir aurasi vardi, icine sicti resmen
vijdansiz, insan nasil bu kadar kendini bilemez, saskinim
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 11:42
@priene
Nr.: 5
Antworten
isabella
İsyan !!!
Şimdi bütün Sezailere öyle demeyelim ama buna uydu
-----
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 11:44
@marian
Nr.: 6
Antworten
isabella
İsyan !!!
Beter olsun gram üzülmem.. ancak bu kadar güzel özetleyebilinirdi eline sağlık marian
-----
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 12:29
@pusu_vadi
Nr.: 7
Antworten
eses43
İsyan !!!
insan müsveddesi tekme tokat daliyor ana-avrat küfür ediyor, ezanmi okuyon lan sen diye küfür ediyor. sen < kus > beyninle konuyu cekiyorsun, senin ondan ne farkin kaldi simdi.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 12:40
@eses43
Nr.: 8
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
bana gicikligini bu konuda bile yansitman nasil bir insan oldugunu birkez daha ortaya koydu,,
anlamdan kavramdan bahsedersin,,cidden senin anlama ve kavrama sorunun var...
yazik üzülürüm böyle durumlara düsmene böyle yorum yapmana
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 12:50
@pusu_vadi
Nr.: 9
Antworten
eses43
İsyan !!!
sen zaman tunelinde tökezlemis birisin. iflah olmayacaginida biliyorum. dolayli yönden ezana küfrede tepki gösterecegine bana tepki gösteriyorsun.
NOT: seninle hic bir özel hesabim olamaz. defalarca söyledim benim milli kültürüme ve islam akidine saldiranlar benim düsmanimdir.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 12:55
@eses43
Nr.: 10
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
benim yazimdan ne anladin? ön yargili okuyup ne anlatmak istedigimimi anlamadin?
tepkiyi vermisiz anlamakmi istemiyorsun ? istermisin birazdaha acik ve net birsekilde anlatmami
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 13:00
@pusu_vadi
Nr.: 11
Antworten
eses43
İsyan !!!
kendi yazdiklarinin bilinc ve suur'nu kavrayamayan ezbere yasayan birisin. yazdigin yaziyi bir daha oku tabi anlayabilirsen. bir siddet olayini siyasete ceken sensin. birde bana bidaha anlatacakmis espri anlayisin cok itici güldügümü sanma.
NOT: güldügüm seyler ayni zamanda beni düsündürebilmeli.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 13:05
@eses43
Nr.: 12
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
sen yürü marianin arabasini yika belki aklin basina gelir,,sana laf anlatmak deveye hendek anlatmaya benziyor bu teklifi kacirmazdim ugraj verecem bak sonucta,,ve konuyuda anliyacaksin
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 13:12
@pusu_vadi
Nr.: 13
Antworten
eses43
İsyan !!!
senin gibi zaman tunelinde kalmis örümcek beyinli birisini dinleyecegime marian'in arabasini yikarim daha iyi. marian arabayi yikadiktan sonra 2; euro dondurma parasida verecek, düsün artik örümcekli beyninden cikan abzürt laflarin 2; euro bile yapmiyor. hadi git teizm tarlasinda kendini nadasa birak belki biraz zihnin acilir.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 13:25
@eses43
Nr.: 14
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
degisik bir arkadasimizsin,,konuyu bana hakaret ederek dagitmana gerek yok,teizm degil o deizm.
algilarinizla oynaniyor farkinda degilsiniz,,kötü bir olaya ortak tepki verilir,verilmeyip konuyu baska yerlere cekenler var,,basit bir örnek vermek istiyorum.
seyh kücük kiza cinsel istismar yapinca toplumun hepbir agizdan tepki vermesi gerekirken,,bakiyorsun muhafazakar kesme suspus olmus eee aziznesin dernegindede bu olaylar yasandi diyorlar..bizim tepkimiz bunadir,sen lafi sözü nerenden anliyorsan anla umrumda degil,,
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 13:30
@pusu_vadi
Nr.: 15
Antworten
eses43
İsyan !!!
senin safsatalarini dinlemek gereksiz yaptigin bir hataya karsilik yazdim habis ur gibi oradan buradan gidiklama. sacmalamaya basladin yine.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 13:38
@eses43
Nr.: 16
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
olay cok basit kus beyninle güya benim acigimi yakaldigini zannettin ve baliklama daldin konuya,,dogada bir kanun var büyük balik kücük baligi yutar,,ben sana baya büyük geliyorum cok konudada rezil oldugunun farkindasin o yüzdende ben bu pusuya nasil saldiririm derdindesin
senin gibi forumculari seviyorum eglence cikiyor
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 14:36
@pusu_vadi
Nr.: 17
Antworten
eses43
İsyan !!!
vayyyyyy beeeeee büyük baliga bak
senden ancak teizm alik'i olur.
NOT: basitlesme diyecegim ama anlamayacaksin ben disari cikacam sende cikta O' örümcek beynin hücre yenilesin.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 14:41
@eses43
Nr.: 18
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
örümcek beyni hücre yenilemesine ihtiyaci olan ciksin
ben suan kahve keyfi yapiyom yesillik alanlarda dolas oralarda oksijen fazla olur,,gelincede haber et son durumunu bir kontrol edelim..
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 14:53
@pusu_vadi
Nr.: 19
Antworten
eses43
İsyan !!!
evet ben hücre yenilemem gerektiginin farkindayim ve disari cikacagim. sen takili kaldigin zaman tunelinde debelenmeye devam et.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 19.09.20, 15:02
@eses43
Nr.: 20
Antworten
pusu_vadi
İsyan !!!
haydi cik laaa abaaa konu sahibi gelip simdi senin yüzünden banada firca atacak,,fikir yok görüs yok,gelmis burda kisisel saldiri hakaret yürü gittt sevyene indirme beni
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!