|
|
|
İyi ki doğdun facelook :)) |
Face bunların hepsini Artemisin agora meydanında icabına bakar ben fakeye güveniyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogum günü usagi haaaappppyyyy yaslarrrrr ----- Eywallah kelimesini seviyorum...gelenede yakisiyor gidenede. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim mavi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok sagol sol...kucaklasmadan ve minciklasmadan cok tesekkür ederim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tesekkürler ederim gizem.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi gelelim isin kaynatma bölümüne 
@ isa: evet, biraz az yazmissin faceos ablana, hadi biraz daha döktür bakalim....yandan  yandan
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiç havamda değilim ablam ölmezsem, bıkmazsam seneye inşallah ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye la, çok kolay hem de... İki hap atıyorsun ağzına, dimdick ayaktasın ve mahsun 'dan yıkılmadım, ayaktayım ı mirildaniyorsun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorry, forumda olanlardan habersizim. Iki gündür Harry potter baktim veya Benachrichtigung lardan girdim Foruma.
Neyse gecmis dogum günün kutlu olsun. Nice saglikli mutlu turkbase li yillar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen de herkesin dogum gününü biliyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende sende sende |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok teşekkür ederim soul....çok ince düşünmüşsün, inşallah hep beraber nice yaşlara ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen de* doğru olanıydı ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doğum kutlu olsun nice sağlıklı yıllara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herkesin bilmem ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür ederim koray, hep beraber inşallah nice yıllara ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok sagol sol...kucaklasmadan ve minciklasmadan cok tesekkür ederim
------------------ erkek erkege kucaklasmalardan minciklasmalardan pek tecrübem yok emme  bir defacikdan birsey olmaz diyorlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben de noluyoz dediydim haaa....nere gitmiş ki, yok mu? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!