|
|
|
İyi ki doğdun facelook :)) |
Her bir konumda, her sözüme, her sitemime illaki bir kulp bulup maydonoz olan amaaaa... yeri geldiğinde ciddiyetini koruyan.... hiç bir şekilde gardı düşmeyen... Tb de en çok kahkaha emojisini kullanan  .. hayatın cilveleri ile raks eden... hiç kızmayan... kanı sadece kırmızı değil aynı ölçüde birde sarı akan... bilmece çözmede az biraz zorlanan, buna rağmen hafızası kuvvetli hiç unutmayan... boşlukları illaki hep doldurmaya merak saran... cinsiyet ayrımına karşı olup, ayolları peşin sıra konduran... sporu red etmeyip artık sixpack için çalışan ama döneri lüpletip daha çok izlemeyi seven... hep güldüren... moral düzelten... renkli kişilik... güzel yürekli... diplomalı masum sapığı... sadece benim bir tanecik faceoş ablam... doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerin ile birlikte her şeyin kişiliğin gibi renkli ve mutlu olmasını temenni ediyorum, iyi ki doğdun, iyi ki varsın 
isabella ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desene hepimizi kucaklayacak bugün,,dogum günü kutlu olsun yürüyen cinselligin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hastralojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
Cok cok cok tesekkür ederim isacigim, inan cok duygulandirdin beni. gercekten paha bicilmez bir degeri var o güzel yüreginin. Onore ettin beni  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok, sadece tanidiklari minciklicaaam 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su masum sifati olmayaydi, iyi olacakmisti ya..... 
birgün beraber bi de kadehleri doldurmamiz gerek nem  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum bu müthis olmus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba fake doğum günü kutlamayı ( abzürt) bulmama rağmen nefes aldığın her an saglıklı ve huzurlu yaşam dilerim sevdiklerinle birlikte.
Not: şu senin hastrolojiiiiiiiii' yi astrolojiye gönderdim haberin olsun
----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marian telaşlı onu yormayayım şimdi  kelle paça ve kısır malzemeleri tedarik etmeye meşgul birlikte bir göl kenarında yemek yiyeceğiz. Merak etme sağlam yere gönderdim antik Yunan filozoflarından homotopilos bakacak falına. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 sevineceğini biliyordum  eros'da yanında olacakmış seramik küpte şarapta varmış Arte isin küçük kızı bella maria sunacakmış şarabı. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cennete uğramişken hurilere selam söyle 71 inci huri benim ona göre ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
la sen isini nasil biliyorsun haaaa.....hediyem bi kilo agda imis! Sonra? Kullanacam o agdayi,cillop gibi olacam, sonra? 
Cok cok tesekkür ederim dick, hep beraberce nice yaslanmalara.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seni kucaklayacağı kesin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemoooo cuk diye oturdu bu teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi bul
Ne demek efem biricik faceoş ablama az bile yazdım.. nice mutlu yaşlara ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çizdim mi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogum günün kutlu olsun facelook,daha nice mutlu yillara insallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!