|
|
|
34. haftanın sözü |
İnsanları her ne olursa olsun ayrimlastirmamali. Sana bana ters gelen, ona buna da ters gelecek diye bir kaide yok. Senim benim düşünce tarzım en doğrusu diye kimseye düşüncelerimizi ne dayatabiliriz ne de benimsetebiliriz. Herkesin doğru ve yanlış düşünceleri vardır bu hayatta ama kime göre doğru veya yanlış? İnsanları bir kalıba sokma hakkımız yok, insana haysiyetinden ötürü dahi de olsa saygıyı elden bırakmamalıyız....derim ben ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
bu hadiseye bireysel bakmiyorum. kisiler özelinde, mahreminde diledigini yasar. konuyu uzatmayacagim örnegin almanyada 2018 yilinda 10800. 14 yas alti cocugun kayip olödugunu devlet acikladi ama akibetleri hakkinda bilgi yok. farkloi bölgelerde toplu cocuk tecavüzleri ortaya cikti ve yargi sürecinde sakincali oldugu icin detayina girmiyoruim. irk, dil, din ayrimi gözetmeksizin insanlarin ahlaki degerler üzerinden yasami paylasmasi elzemdir benim acimdan. seninde özetledigin gibi bireysel yada kurumsal olarak her türlü dayatmaya bende karsiyim. ama bu gün lut kavminin yasadigini dayatmaya yönelik uluslararasi etkin eylemler yapilmaktadir. ben kendi adima buna seyirci kalamam bulug cagindaki gencleri yaradilis fitratina uygun olmayan davranislar cinayetten öte bir baskidir, tahribattir. önümüzdeki dönemlerde bahsettigim vakalar üzerinden psikiyatrik olaylar hizla artacak. her yaratilmis hayatini fitratina uygun sürdürmeli devletlerde bunu hizmet olarak sunmali. istisnalar ve münferit durumlar hakim güc haline gelmemeli. Ailen varsa cocuklarin varsa beni anlayacagini umuyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
fazla kapılma fırtınaya tekneyi alabora eder ama kalbini alabora etmesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
Dur şimdi ikarusun babası theseusa o labyrinth deki bilgileri sızdırmamamışmıydı çünkü icaat da oydu..Aha çözdüm olayı  kötü kral aşkı onaylamadı ve damat adayı gümbürtüye gitsin diye görev verdi prenses kıyamadı theseusa oradan çıkabilmesi için ip hediye etti. Bunu duyan kral baba ve oğlunu Hapis etti.. Vah garipler kurban gittiler olaya ikarusda baba sözü dinlemedi diye öldü gitti  nasıl oldu üç hikayenin birleşimi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
Lütfen konuda kalalım abartmadan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
2018 yılında kaybolan çocuk sayısı almanya da 12.762....5 nisan 2019 tarihinde halen kayıp çocuk sayısı 322... 2008-2016 yıllarında türkiye de kayıp çocuk sayısı 104.000.
Ve es sen gelip batidan lut kavmi diye bahsediyorsun, tecavüzlerden, vs. bahsediyorsun....ciddiye mi alayım, güleyim mi karar veremedim gerçekten
Dinimiz gereği yapmamaniz gereken her türlü pisliği toplum olarak biz yapıyoruz ve sen batıyı karaliyorsun. Ne diim abi, geçMiş olsun sana 
Bu arada bireysel dayatmaya ben de karşıyım ama...diye başlayan cümlen. İki cümleyi ama ile baglıyorsan, ama dan önce kurulan cümlenin içeriği sıfırlanır, önemsizdir 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
Bu senaryodan 47 bölümlük dizi çıkar bee ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim. Benim dünyamın sınırları yok. yürüttüğüm fikirlerine bireysellikle ilgisi yok. Benim tek gayem var oda fıtratına uygun yaşam. Çünkü hayat beleş değil yaşamda senin zannettiğin kadar ucuz değil. Allah cümlemize şifa versin inşallah. Sevgiler ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
yani firtinadan sonra , cöpcüye cöp tenekesine gerek kalmaz diyorsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
Onun gibi birşey hemşo ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
aloo
aslan hemsom
fackelook makamina göz dikmis cabuk gel  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. haftanın sözü |
Çünkü hayat beleş değil yaşamda senin zannettiğin kadar ucuz değil. -----------------------------------------------------------------------------------
bunu daha yeni görüyorum 
yasami yasanir kilan her ama hersey bedava bu dünyada.....yasam aslinda bedava sadece biz bilmiyoruz nasil yasanir  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!