97 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.08.20, 20:27 @eses43 Nr.: 21 Antworten

34. haftanın sözü
İnsanları her ne olursa olsun ayrimlastirmamali. Sana bana ters gelen, ona buna da ters gelecek diye bir kaide yok. Senim benim düşünce tarzım en doğrusu diye kimseye düşüncelerimizi ne dayatabiliriz ne de benimsetebiliriz. Herkesin doğru ve yanlış düşünceleri vardır bu hayatta ama kime göre doğru veya yanlış? İnsanları bir kalıba sokma hakkımız yok, insana haysiyetinden ötürü dahi de olsa saygıyı elden bırakmamalıyız....derim ben 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 21:35 @facelook Nr.: 22 Antworten

34. haftanın sözü
bu hadiseye  bireysel bakmiyorum.  kisiler  özelinde,  mahreminde  diledigini  yasar.   konuyu  uzatmayacagim  örnegin  almanyada  2018  yilinda 10800.   14 yas  alti   cocugun  kayip  olödugunu  devlet  acikladi  ama  akibetleri  hakkinda  bilgi  yok.  farkloi  bölgelerde  toplu  cocuk  tecavüzleri  ortaya  cikti  ve  yargi  sürecinde  sakincali  oldugu  icin  detayina  girmiyoruim. irk,  dil, din  ayrimi  gözetmeksizin  insanlarin  ahlaki  degerler  üzerinden  yasami  paylasmasi  elzemdir  benim  acimdan.  seninde  özetledigin  gibi  bireysel  yada  kurumsal  olarak  her  türlü  dayatmaya  bende  karsiyim.  ama  bu  gün  lut  kavminin  yasadigini  dayatmaya  yönelik  uluslararasi   etkin  eylemler  yapilmaktadir. ben  kendi  adima  buna  seyirci  kalamam  bulug  cagindaki  gencleri  yaradilis  fitratina  uygun  olmayan davranislar  cinayetten  öte  bir  baskidir,  tahribattir.  önümüzdeki dönemlerde  bahsettigim  vakalar  üzerinden   psikiyatrik  olaylar  hizla  artacak.  her yaratilmis  hayatini  fitratina  uygun  sürdürmeli devletlerde  bunu  hizmet  olarak  sunmali.  istisnalar  ve  münferit  durumlar  hakim  güc  haline  gelmemeli.  Ailen   varsa  cocuklarin  varsa  beni  anlayacagini  umuyorum.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 00:05 @isabella Nr.: 23 Antworten

34. haftanın sözü
fazla kapılma fırtınaya tekneyi alabora eder ama kalbini alabora etmesin
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 07:06 @facelook Nr.: 24 Antworten

34. haftanın sözü
Dur şimdi ikarusun babası theseusa o labyrinth deki bilgileri sızdırmamamışmıydı çünkü icaat da oydu..Aha çözdüm olayı   kötü kral aşkı onaylamadı ve  damat adayı gümbürtüye gitsin diye görev verdi prenses  kıyamadı theseusa oradan çıkabilmesi için ip hediye etti.  Bunu duyan kral baba ve oğlunu Hapis  etti.. Vah garipler kurban gittiler olaya ikarusda baba sözü dinlemedi diye öldü  gitti   nasıl oldu üç hikayenin birleşimi  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 07:06 @isabella Nr.: 25 Antworten

34. haftanın sözü
Lütfen konuda kalalım abartmadan
-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 13:36 @eses43 Nr.: 26 Antworten

34. haftanın sözü
2018 yılında kaybolan çocuk sayısı almanya da 12.762....5 nisan 2019 tarihinde halen kayıp çocuk sayısı 322...
2008-2016 yıllarında türkiye de kayıp çocuk sayısı 104.000.

Ve es sen gelip batidan lut kavmi diye bahsediyorsun, tecavüzlerden, vs. bahsediyorsun....ciddiye mi alayım, güleyim mi karar veremedim gerçekten 

Dinimiz gereği yapmamaniz gereken her türlü pisliği toplum olarak biz yapıyoruz ve sen batıyı karaliyorsun. Ne diim abi, geçMiş olsun sana 

Bu arada bireysel dayatmaya ben de karşıyım ama...diye başlayan cümlen. İki cümleyi ama ile baglıyorsan, ama dan önce kurulan cümlenin içeriği sıfırlanır, önemsizdir 

-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 13:36 @isabella Nr.: 27 Antworten

34. haftanın sözü
Bu senaryodan 47 bölümlük dizi çıkar bee 
-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 14:07 @facelook Nr.: 28 Antworten

34. haftanın sözü
Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim. Benim dünyamın sınırları yok. yürüttüğüm fikirlerine bireysellikle ilgisi yok. Benim tek gayem var oda fıtratına uygun yaşam. Çünkü hayat beleş değil yaşamda senin zannettiğin kadar ucuz değil. Allah cümlemize şifa versin inşallah. Sevgiler
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 21:42 @isabella Nr.: 29 Antworten

34. haftanın sözü
yani firtinadan sonra , cöpcüye cöp tenekesine gerek kalmaz diyorsun
0

Beitrag gepostet am 22.08.20, 21:47 @-solyanim Nr.: 30 Antworten

34. haftanın sözü
Onun gibi birşey hemşo
-----
0

Beitrag gepostet am 26.08.20, 13:09 @isabella Nr.: 31 Antworten

34. haftanın sözü
aloo
aslan hemsom
fackelook makamina göz dikmis cabuk gel
0

Beitrag gepostet am 27.08.20, 16:58 @eses43 Nr.: 32 Antworten

34. haftanın sözü
Çünkü hayat beleş değil yaşamda senin zannettiğin kadar ucuz değil.
-----------------------------------------------------------------------------------

bunu daha yeni görüyorum

yasami yasanir kilan her ama hersey bedava bu dünyada.....yasam aslinda bedava sadece biz bilmiyoruz nasil yasanir

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

34. haftanın sözü