73 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.08.20, 06:59 Nr.: 1 Antworten

34. haftanın sözü
Bazen fırtınalar iyi gelir insana, 
Tekneni biraz yıpratır ama...
Güvertende hiç pislik kalmaz !!!! 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 17.08.20, 18:46 @isabella Nr.: 2 Antworten

34. haftanın sözü
Ha şunu bileydin 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 18.08.20, 13:26 @facelook Nr.: 3 Antworten

34. haftanın sözü
Öğrendim
-----
0

Beitrag gepostet am 18.08.20, 13:26 @priene Nr.: 4 Antworten

34. haftanın sözü
Niye çok mu sallandın
-----
0

Beitrag gepostet am 18.08.20, 13:28 @massmavi Nr.: 5 Antworten

34. haftanın sözü
Bendeki zаmаn trаfiği tıkаlı,аkmıyor ileri bаzı bаzı....fikrim аynı yerlerde turlаr аttı,fаrklı şeylere аynı tаkıntı....Boğаzа düşmek gibi sürükler аkıntı....Kаçmаyı deneyen аyаkkаbısının bаğcıklаrınа tаkıldı,аklı bаşındаn аtıldı.... Geri gidiyor güvenimin hаssаs аyаklаrı... Hаyаt ormаnsа ben ormаnın nаrin kаvаklаrı.... Mаsаmın üstü dolu eski dostlаrın kesik kаfаtаslаrıylа.... 

Yüreğine sağlık massmavi 

-----
0

Beitrag gepostet am 18.08.20, 13:28 @nemesis Nr.: 6 Antworten

34. haftanın sözü
Wow du hast es sogar gelesen  
-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.20, 16:59 @-maho Nr.: 7 Antworten

34. haftanın sözü
Lafı üstünde maho temizlik için fırtına gerek  insanız yanılırız, üzülürüz, kızarız vs. Şahsen ben sildimmi silerim yamuk yapanı  
-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.20, 21:47 @-maho Nr.: 8 Antworten

34. haftanın sözü
Merhaba maho hangi gezegendeydin uzun zamandır yoktun, nasılsın.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.08.20, 05:39 @-maho Nr.: 9 Antworten

34. haftanın sözü
Teşekkür ederim bende iyiyim tatil için tabiki gelebilirsin güzel ülkeme, ege ve antalya yöresinde hayat normal tabii virüs nedeniyle  bazı kurallar var. Bu virüs olayı da yeni dünya sisteminin palavrası önümüzdeki günlerde  çok farklı siyasi etkinlikler göreceğiz. Virüs bu gelişmelerin kamuflaj  bence.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.08.20, 05:47 @-maho Nr.: 10 Antworten

34. haftanın sözü
Aşka inanan biriyim ama aşk insana hüsran yaşatabiliyor, hatta yaşamı işkenceye dönüşebiliyor. Aşk=Sancı hele sacını paylaşacak, seni anlayacak sevgili yoksa doya doya yaşayabileceğin işkenceye dönüşüyor.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 20.08.20, 07:00 @-maho Nr.: 11 Antworten

34. haftanın sözü
Bir an senin her konuyu aşka bağladığını unuttum  
Aşk biraz farklı ama yamuk bir yanda o aşktanda eser kalmaz zaten  

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 06:48 @-maho Nr.: 12 Antworten

34. haftanın sözü
İkarus yazar  gerçi pislikten kurtulayım derken öldü
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 13:18 @-maho Nr.: 13 Antworten

34. haftanın sözü
Eve bölgesine Muğla tarafına git ölü denize git  Muğla, cıvarları muhteşem tatil yöresi.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 13:42 @isabella Nr.: 14 Antworten

34. haftanın sözü
Uçmak güzeldir ama nereye nasil konacağını iyi hesap etmelisin. ikarus en az benim kadar uçuk ama uçma konusunda ise beceriksizin tekiydi aynı  semt ve aynı mahallede oturmamıza rağmen hiç sev etmiştim kendisini hatta nefret ediyordum. ben mahallenin en fırlama zekalı kızına Kızın tutundum. kız öyle ahım şahım güzel biri değildi, iri ve sarkık memeli, koca popolu, kalın belli, dilek, uzun saçlı ama saçlarının uçları keçe gibiydi, bende kendime şaşırıyordum ama aşıktım bu çirkin kadına. işin garip tarafı benim ucube sevgilim ikarusa aşıktı bu durum ikarusun hiç umurunda değildi çünkü ikarus homoydu, aynı zamanda zofiliydi şerefsiz ikarus.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 14:15 @eses43 Nr.: 15 Antworten

34. haftanın sözü
Şimdi ikarusun hikayesi sende mi yanlış bende mi ? Bildiğim kadarıyla babasının ispiyonculuğu yüzünden hapis edildi ve kaçmaya çalışırken  babasının icat ettiği  uçma aletini kullanamadığı için güneşe çok yaklaştığı için denize düşüp boğuldu. Bir ip bir cana mâl olduda kadın hangi bölümde bilemedim
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 16:43 @eses43 Nr.: 16 Antworten

34. haftanın sözü
Uçmak güzeldir ama nereye nasil konacağını iyi hesap etmelisin. ikarus en az benim kadar uçuk ama uçma konusunda ise beceriksizin tekiydi aynı  semt ve aynı mahallede oturmamıza rağmen hiç sev etmiştim kendisini hatta nefret ediyordum. ben mahallenin en fırlama zekalı kızına Kızın tutundum. kız öyle ahım şahım güzel biri değildi, iri ve sarkık memeli, koca popolu, kalın belli, dilek, uzun saçlı ama saçlarının uçları keçe gibiydi, bende kendime şaşırıyordum ama aşıktım bu çirkin kadına. işin garip tarafı benim ucube sevgilim ikarusa aşıktı bu durum ikarusun hiç umurunda değildi çünkü ikarus homoydu, aynı zamanda zofiliydi şerefsiz ikarus.
-------------------------------------------

abi, bu sözler senden mi yoksa kopya mi? okuyorum,okuyorum bi anlam, konu ile bir alaka cikaramiyorum haaa  

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 16:44 @priene Nr.: 17 Antworten

34. haftanın sözü
ben yavsak, pisligin önde gideniyim....ben de gelebilir miyim?    
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 16:49 @isabella Nr.: 18 Antworten

34. haftanın sözü
sende yanlis biliyorsun isa... babasini kiskanan insanlar tarafindan, babasi krala ispiyonlandi ve kral tarafindan hem baba hem ogul bir adaya hapsedildi. Baba hem mucit hem de mühendis oldugu icin, kus tüylerinden, balmumundan kanat yapti. babasinin icat ettigi kullanabiliyordu ancak babasi onu tembihlemisti, kanatlar balmumundan,günese fazla yaklasma-diye. o da baba lafi dinlemedi, özgürlügün sinirsiz tadina varmak icin ciprti kanatlari günese dogru ve sonuc malum. 

Oglum burayi okuyorsa, ona gelsin....gör bak,baba lafi dinlemeyince neler oluyor

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 20:16 @facelook Nr.: 19 Antworten

34. haftanın sözü
Merhaba fake  ikarus antik Yunan kültürünün mistik hikayelerinden bir tanesi  antik Yunanlıların neredeyse tamamı homodur ve zofilidir. Ben biraz günümüze uyarlıyarak hikayeleştirdim, kurguladığımın tamamını aktarmadım. günümüz dünyasında ortam Lut kavminden daha berbat ensest, zofili ilişkiler, homo, bisexüel ilişkiler artık  yadırganmıyor, hatta kanunlarla korunuyorlar. Bu sapkınlar dünyadaki bütün siyasi ve sosyal kurumları, sivil toplum kuruluşlarını ele geçirmiş durumdalar batı sapkın antik Yunan kültürünü özümsemekle ve korumakla  kültürel ve ahlaki çöküş intiharın hızlandırmıştır.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.08.20, 20:22 @priene Nr.: 20 Antworten

34. haftanın sözü
Sen öyle diyon, eses ama bak ne diyo...Ben de böyle iki arada bir derede kalıyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum.... Eee, sincik? 

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

34. haftanın sözü