|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Atatürk'e hakaret edene, kadına şiddete, çocuk istismarına, hayvan işkencelerine .. Susan aynı derecede suçludur.. Katıksız haysiyetsizdir !!!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Türkiye'nin 3'üncü Cumhurbaşkanı Celâl Bayar, Milli Mücadele'de 'Galip Hoca,' adıyla savaşmış, Mustafa Kemal Atatürk'ü yakından tanımış, emrinde görev yapmıştı. Celâl Bayar'ın 'Atatürk'ü sevmek ibadettir' sözü ünlüdür. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Onu demek ne kadar doğrudur bilemem sevgiyi de geçtim tercih meselesi ama saygı olmalı bence ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Doğru insan olabilmek zor olsa gerek. Şu yeryüzüne gelmiş en iğrenç canlı türü insanoğludur. Net ve kesin bilgi, yayalım lütfen... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
doğru söze ne demeli  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
 1000% Wahre Worte....kann ich nur voll und ganz bejaaen . altinada imzami ---KENZO--atarim.yazilcak cok sey varda.konun dagilmasin yada silinmesin diye  . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
İnsanlik o kadar ilerledi ki uzaktan görünmüyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Teşekkürler Koray ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Danke kenzo şu an ben bile kılıç kalkanla kuşanmış saldırıya uğramadığıma  sen şimcik benim için sustuğun için üzüldüm bu yüzden haftaya senin 33. Haftanın sözünü paylaşmanı rica ediyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
kötüleri pislikleri topliyacan agzini ellini kolunu baglayip denizin ortasinda birakacan bogulup ölsünler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
bu haftanin sözü tüm haftalarin sözlerinin toplamina esittir... clap:  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Ah mehribancım denizleri plastiklerle kirlettiler sende mikroplar ile yok etme ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Teşekkürler pusu takip etmeye devam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
32. Haftanın sözü... |
Zindana atip onlara ayni iskenceyi yapmak cok isterimmmmm..... ----- Eywallah kelimesini seviyorum...gelenede yakisiyor gidenede. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!