85 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.08.20, 19:38 @-solyanim Nr.: 21 Antworten

Bayram ...
İnşallah Solyanım teşekkür ederim seninde bayramın kutlu olsun  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 01.08.20, 19:39 @frankfurterr Nr.: 22 Antworten

Bayram ...
Ne güzel dilekler teşekkürler frankfurter hepimiz için inşallah
-----
0

Beitrag gepostet am 03.08.20, 14:21 @isabella Nr.: 23 Antworten

Bayram ...
uzun bir aradan sonra merhaba,butun paylasimlarini keyifle okudugumu belirteyim akli basinda ayaklari yere basan paylasimlar yazilar..Bu arada seninde bayramin kutlu olsun,gecmis ve bugunun diyalektigini kurmussun kiyas yapmissin,her dönemin kendine özgü kosullari ve öncelikleri var ve bunlari dunyadaki gelismelerden bagimsiz degerlendiremeyiz..yaratilmak istenilen topluluk böyle bir topluluk ama sunuda ifade edeyim bizim toplumdada özellikle kurban bayramlarinda illahaki kan görmek isteriz neden bu kadar kana merakliyiz?oysa onun yerine fakirlere yardim edilse daha insani olmazmi?
0

Beitrag gepostet am 03.08.20, 21:48 @gelenekci Nr.: 24 Antworten

Bayram ...
Merhaba gelenekci tekrar hoşgeldin   çok teşekkür ederim güzel sözlerin için keyifle okumana gerçekten çok sevindim.  Kan görmeye meraklıyız dediğinde aklıma geçtiğimiz gün okuduğum bir haber geldi, Hindistan’da yaşayan bir müslüman kurban kesmiş ama hangi akla hizmetse tercihi bir inekten yana olmuş, tabi Hindular buna göz yumar mı? Bir güzel adamın ağzını, gözünü kırıp onlarda kan görmek istemiş. Bence her biri bir vahşet, bir vejeteryan olarak sana katılıyorum gerçekten ihtiyaç sahiplerine böyle günlerde kan dökme yerine yardım edilse daha insanı olur 
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bayram ...