97 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.07.20, 06:46 Nr.: 1 Antworten

Utanıyorum !
"Nerede bir can ölse oralı olur yüreğim, olmalı zaten olmazsa insan olmaz yüreğim"... yine bir cinayet yine genç bir hemcinsim.. kadınlar, erkekler, insanlar, hayvanlar, ağaçlar... üzerinde varolduğumuz bir gezegen... “yaşayan” tanımına giren her canlı ölüyor, yada öldürülüyor... hayat denilen mucize mahvediliyorken sessiz kalınıyorken ... veya sesini protesto ile yükselten kadınlar canice dayak yiyorken, İstanbul anlaşması sadece bir formalite olarak dururken, devlet büyüklerimiz hala bir çözüm bulamıyorken, aileler hala evlatlarını üstün körü yetiştiriyorken, tüm bunlara şahit olduğum zaman biriminde yaşamaktan utanıyorum.. tüm bunlara şahit olup değiştirememekten ve değiştiremeyeceğimi bilmekten utanıyorum... tüm bunlardan utanmayan ve asla utanmayacak olan  insanlardan U-T-A-N-I-Y-O-R-U-M!! Yaradan Ailesine ve tüm sevenlerine dayanma gücü, sabır versin inşallah.. güzel uyu Pelin ruhun huzur bulsun ve artık ne olur bu son olsun  
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 23.07.20, 12:57 @isabella Nr.: 2 Antworten

Utanıyorum !
Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten aklıma gelen tek şey üstadında söylediği gibi "kadınlar insandır erkekler insan oğlu" 

Pinar Gültekin , Allah  gani gani rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun nurlar içinde yatsın inşallah ailesine sabırlar dilerim  tarifi  yok  böyle  acının...

-----
Incinse de .. incitme ...
0

Beitrag gepostet am 23.07.20, 13:44 @lenaa Nr.: 3 Antworten

Utanıyorum !
Amin inşallah teşekkür ederim lenaa o kadar sinirlendim üzüldüm ki ismini bile yanlış yazmışım telefondan  

Kusura bakmayın 

-----
0

Beitrag gepostet am 23.07.20, 13:49 @isabella Nr.: 4 Antworten

Utanıyorum !
allah ailesine sabır versin bu nasıl bir canilik kanunlar bu gibi durumlarda pasif kalıyor.
0

Beitrag gepostet am 23.07.20, 13:51 @kuzeykoray Nr.: 5 Antworten

Utanıyorum !
Amin inşallah teşekkür ederim Koray anlamadığım da o madem kanunlar var ne diye uygulanmaz hadi uygulandı diyelim niye caydırıcı olamıyor niye her gün yeniden bu haberleri duyuyoruz ???
-----
0

Beitrag gepostet am 23.07.20, 14:05 @isabella Nr.: 6 Antworten

Utanıyorum !
keşke hic duymasak ama malisef caniler durmuyor.
0

Beitrag gepostet am 23.07.20, 14:12 @massmavi Nr.: 7 Antworten

Utanıyorum !
Amin inşallah massmavicim.. dünden beri yine  kıvranıyorum bende seni üzmeyeyim diye eklemedim ama yine okumuşsun sende istatistiklere bakılırsa her gün bir kadın katlediliyor, özellikle bizim medeniyetimizde yok denilmesine rağmen olması çok acı, utanıyorum gerçekten gözü kör gezinenlerden çok utanıyorum
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Utanıyorum !