|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Selamlar Turkbase Ahalisi  27. Haftanin sözü köşesinin açılışını yapmak bana devir edildi. Bende seve seve sizinle sunu paylaşayım:
Eines Tages wirst du aufwachen und keine Zeit mehr haben für die Dinge,die du tun wolltest. Tu sie jetzt. ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Teşekkür ederim Nivea yüreğine sağlık çok anlamlı bir söz kesinlikle katılıyorum  Almanca bilmeyenler için çevireyim müsaadenle
Bir gün uyanacak ve yapmak istediklerin için zamanın kalmayacak Şimdi yap! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Tercüme icin bende sana Tsk ederim. Hani senin corbada tuzun? ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Hmm tuz peki sen istedin
Tempus edax rerum - zaman herşeyi kemirir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Biraz fazla tuzlu olsada doğruluk payı yüksek bir paylaşım oldu  Senin paylaşımına Dumanin "Aman aman" parcasi aklıma geldi... Şarkinin bir bölümünde "Giderek üzdün bizi zaman" diyor duman... ----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Oyy bende şimdi başka bir şarkı yankılandı Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek, azaldıkça aç kalmanın korkusuyla yaşayacaksın ..
Bugün tuza boğacagım bu gidişle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Dogru yoldasın... Tuzdan tansiyonum çıkti vallah  birde acı koymuşun yanına 
----- Schreibt... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
zamani sanirim bende iyi kullanamayanlardan biriyim,kendimi bir agacin dallarindan kopan yesilden sariya dönen sallana salllana yere düsmekte olan bir yaprak gibi hissediyorum,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Şiir gibi yazdın be pusu iyi hoşta bence yasamanın tadına varsan iyi olacak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
zaman_yasam o kadar derin üzerine yazilacak sey varki suan kelime bulamiyorum,,nedeni bilgisizlik anlamamak ..konuyu takip edecem duygularini tercübelerini paylasan kisileri mutlaka okuyacam ,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Şimdi sen bana ilham verdin bakalım neler dökülecek ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Rica ederim massmavi rötarlı bir farkındalık çok güzel ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
F ecr-i aleme hoş geldi nurum. İ nlesede hasretinden gönlüm. L eyli karanlığa mahkum oldum. İ nce bir sızıya gark etti. Z amanda zulme meftun oldum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27. Haftanin Sözü |
Günün birinde gözlerini açamayacaksın bile....O gün er ya da geç gelecek ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!