|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Onu bunu bilmem, ben kanibalim, başlarım çileğine.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Hadi ordan ondan mı yarışmaya katılıp birini tatile götüreceksin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Yarışma sadece bir araç, amaca.... Götüreceğimi yemek için ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Le 20 kilo toplamışsın daha ne gözün doysun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
40 kilo ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Bu sefer sana Ç diyorum başka birşey demiyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Tarla evimin dibinde, ben napiim ayol ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Şanslı adamsın vesselam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
desene hediyedende olduk bütün cilekler sana feda olsun ama ben senin yerine 40 kasa toplarım. çilek toplaması zordur sizin yaptığınız basit Sporlara benzemez gerci Isabella itdalı ama sanmam birinci olacağını |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
korktu sesi soluğu cıkmıyor.Birde hediye almış onuda vermiyecekmìş beyaa ondanda olduk maclara ara vereceğiz bir süre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
özür dilerim artık hediyemi verirsin bizde Isabella ya toplatırız beyaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
terlemezsen vucutdaki yağlar nasıl kaybolacak bende günde15 klm koşuyom hemde kum torbasıyla iki ayağımla her biri 18 kilo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Canım çilek çekti ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Gazsız meyve suyu karışımı işte 
Şaka maka kokteyl dedin de, bi buzluğa ineyim, yazın tarladan topladığım çileklerden püre yapmıştım....bi kokteyl çıkartayım, iyi gider  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Kilerde buzluk var ama daha yerimden kalkamadım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Sen benim şarap mahzenimi görmeyedur....265m2, 7 oda ve her bir odada senelerine ve ülkelerine göre sıralanmış şarap şişeleri ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
Çilekli kokteyl kalacak gibi bu gidişle...inmeye üşendim şu an, hala oturuyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çileğin faydaları .. |
cilegi herkes sever ondan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!