|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Arada bir aynaya bakmalı insan; güzel miyim diye değil, insan mıyım diye ! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Ah ah isabella zaten o aynalara o maksatla bakilsaydi dünyada kötülük kalmazdi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Bence bütün canlılar güzeldir. tabii herkesin güzeli kendine güzeldir. ( tabii en güzel, benim güzelim) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
aynalar tarih oldu artik kimse aynaya bakinmiyor,moderenlestik ayna yerine cep telefonlarindan canli canli bakiniyorlar.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Aynaya tek bir nedenden ötürü bakarım... Yüzüm var mı daha aynaya bakmaya diye ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Artık bakılsa mı o maksatla ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Mutluluğunuz daim olsun, olsun da güzellik yeter mi ? Neticede kargaya da yavrusu Şahin gibidir derler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Hemşom teknolojinin o kısmını kaçırdım sanırım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Vayyyy işte bu  diplomalısın falan ama Adamsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Nerem adam ayol cicim... 
Çooooook teşekkür ettim isaciiim bu okkalı iltifatın için. Her insana nasip olmaz senden böylesi bir iltifat duymak, bilincindeyim  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Aysss merci şekerim güzel yorum yapmışsın içimden geldi, yarın yine faceoş ablamsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Ayssss, sekerin senin en son kaçtı bu ara? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Ne tip1 ne tip2 var ki bende ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Tipsiz şey, nolacak.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Puhahaha teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Çok rica ederim....burada kan gövdeyi götürmeden susayım ben en iyisi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
evet mutlulugumuz daim olsun. ben göreceli güzellikten bahsetmedim, fitratina uygun yasayan bir insanin ruhundan bütün davranislarina yansittigi insanliktan bahsetmistim. göreceli güzellikten bahsedecek olursak, firlama zekali, capkin, karizma güzeli severim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Ne güzelde sözmüş teşekkür ederim massmavi 
Senden rica etsem 25. Haftanın sözünü sen eklermisin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
İki satırdan bunları çıkartamadım kusura bakmayın  eh ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. haftanın sözü.. |
Çooook teşekkür ederim senin tabirin ile ha sen ha ben gönüller bir Bir haftada senden olsun, haftada iki konu açıyorum sanki hep kendimi görüyorum gibi oluyor sıkıldım  burdan da duyuru olsun ecük konu açın bea Hay, hay ne demek, gerek kalmayacak ama pusuda elimde maşamla bekliyor olacağım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!