|
|
|
23. Haftanın sözü |
Bazen rüzgarın saçımı dağıtmasına, yağmurun yüzümü ıslatmasına, birilerinin kalbimi kırmasına izin veririm.. Sonra; Saçımı TOPLARIM, Şemsiyemi AÇARIM, Kalbimi KAPATIRIM, Hepsi bu ..!
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Benim saçımı toplama gibi bir imkanım yok maalesef 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Ben rüzgar saçımı dağıttığında bilirimki yağmur yağacak, sabırla, huşu ile yağmurun yağmasını beklerim. Yağmurda ıslanmak çok güzel. bazen bu yağmurun altında gözlerimden yaşlar süzülür, yağmur ve gözyaşım dudaklarımda buluşur ve ruhum hasretine kavuşmuş gibi heyecandan titrer. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Meçhul beklemek gibi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Benimde ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Kavuşmuş gibi .. hmm.. imkansız değilse koşun derim ben bakarsınız o yağmur altında göz yaşı dökmek yerine kavuştuğunuz ile yağmur altında gülüp dans edersiniz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Sabır massmavi sabır.. aslında aklımda başka bir söz vardı ama sabah senin şiirini okuyunca bu döküldü parmaklardan Yapabildiklerimiz ile tebessüm edip ve eskiye dair ne kadar güzellik varsa yad etmeye devam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Göbekli keltoş, nolacak ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Puhahaha iyidi  iki tel saçıma ve göbeğime laf söyletmem arkadaş ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Ya nerelerine söyletirsin? Bileyim de gardımı ona göre alayım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Bayanların hoşuna gidiyor diye ben kendimi ve hiç bir yerimi değiştirmem ki.... 
Amacım zaten kadınlar benden hoşlansın olsa, beynimi kullanırım, dilimle ava çıkarım ki  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Abi, kızın konusunu mahvettin....bi sus artık ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23. Haftanın sözü |
Ne güneşin berraklaştırdığı mavi bulutlar, nede yağmur yüklü kara bulutlar var. Görünen ve gördüğüm gri ve mat. Renksiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!