101 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.05.20, 06:46 Nr.: 1 Antworten

Zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim
Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim.... Ne hissettiysem onu söyledim, onu yaşadım.Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım... Asla keşkelerim olmadı. Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım. Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım... Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim, ya da asla birini severken karşılığını beklemedim... Dostluğuma değer biçmedim, sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim...  Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim... Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım ama hata insana mahsustur dedim... m Affettim, af diledim.. . Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yine de affettim...  Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler... Ama asıl unuttukları şuydu...  Ben aldanmadım.  Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar... Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için... Oysa ben hiç insan kaybetmedim.  Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar!!! 

Can Yücel 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 29.05.20, 11:40 @isabella Nr.: 2 Antworten

Slm .Güzel paylasim ..emeyine saglik...sonunakadar KATILIYORUM..size
-----
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
0

Beitrag gepostet am 29.05.20, 22:18 @isabella Nr.: 3 Antworten

masumecan11 yıl önce
Facebook'ta Paylaş
; background-repeat: no-repeat; float: left; width: 56px; height: 18px; background-position: 0px 0px; color: rgb(153, 153, 153); text-align: right; font-size: 11px;" id="statlikes" class="entry_icon_like">
Çekip Gitmeyi Bileceksin...!

Başlarda herşey iyidir elbette.Aşk sarhoşluğu yada aşk olmasa da taze bir ilişkinin verdiği enerji , renk katar hayatımıza.Ve çoğu zaman da ruh ikizimizi bulduğumuzu zannederken , düşersiniz sahtekar birinin ağına.Çünkü bu ülkede ilişkiler de payını alır yalan ve dolandırıcılıktan.Herşeye bulaşan çıkarlar burada da gösterir kendini.Aldatılırsınız ancak ilişkiden beklentileriniz olduğu iiçin affedersiniz.Ve aldatılmaya devam edilirsiniz.Hakaret edilir size geçmişdeki yaralara bağlarsınız bunu.İlgisiz ve sorunsuz davranır kişiliğinin öyle olduğunu düşünürsünüz.Ve çok geçmeden bir başkasına diyaframından gelen bir ses tonuyla "bebeğim" dediğini duyarsınız.Ama yinede akıllanmazsınız kırk yılın başı o da cinsel iştahı kabardığında , kırık dökük bir kaç süslü laf eder size.Ama siz iyi niyetlisiniz efendim!Sevgisini kolay dile getiremediğine yorarsınız bu tavrı.Palavracı sevgiliniz ilk başlarda desteksiz çok şey atmıştır.Ve siz yine bir yamuğunu yakaladığınızda hatırlatırsınız bunları.Ancak geçmiş ola.Karşınızdakinin suratı köselerden de beterdir.Gözünüzün içine baka baka , asla utanmadan başka bir yalan daha sallar size.Onurunuzla oynanır.Ancak siz yine de uyanmazsınız.Aşık olduğunuzu düşünüyorsunuz ya , hemen muhteşem bir kılıf uydurursunuz vaziyete.Aşk herşeyi affeder!Ve , onursuz bir aşkın aşktan başka herşeye benzeyeceğini , büyük acılar çektikten sonra anlarsınız.Yine geçmiş olsun!Karşınızdaki insandan sevgiyi dilenseniz de alamazsınız artık.Çünkü o hiçbir zaman sevmemiştir sizi ki!Ama bunu anlamadınız.Sizi iffetsiz bir insan haline sokarak , kaldırıp atmak istemiştir başından.Ama siz buna bile eyvallah diyerek onunla olmaya devam edersiniz.Velhasıl bunca pisliğe rağmen çekip gitmeyince acıya boğarsınız kendinizi.

"Yüreklerinde giz taşıyanlar , okumayı başarabilir ancak yüreklerinizdeki gizi...

masumecan 11 yil önce

0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 00:03 @isabella Nr.: 4 Antworten

vazgec gönlüm,  dedim.
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 00:49 @isabella Nr.: 5 Antworten

Seni seviyorum...

Can yücel ce mi takıldım yoksa anonim bir üye olarak mı? Hadi bakalım felsefenin şimdi altından gir, üstünden çık   

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 06:16 @n-i-l_43 Nr.: 6 Antworten

Teşekkür ederim n-I-l_43 daha sık forumda görme dileğimle
-----
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 06:22 @-solyanim Nr.: 7 Antworten

Hiç üşenmeden kahve eşliğinde okudum Hemşom  
Aşk bir yüze alışmak belki tatlı bir heyecan... göz köreltir derler ya belki sadece bilmediğin duyguların çarpılması..  sonra mantık devreye gire, biraz nüroloji ile de ilgilendiysen kimse karşında yalan diyemez gerçi der de yemezsin  
Galiba tam da burada kaybediyorum çözdum  

-----
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 06:23 @massmavi Nr.: 8 Antworten

Ekine sağlık massmavi 

Banada uydu da büyüdükçe geçiyor  

-----
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 06:24 @sevdalim68 Nr.: 9 Antworten

İyi yaptım dediniz mi  ?
-----
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 06:25 @facelook Nr.: 10 Antworten

Evet bence Can Yücel, çünkü sen boş yere demezsin gerçi dersinde gönlün demez  
Seviliyorsun faceoş ablam  

-----
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 08:58 @isabella Nr.: 11 Antworten

Tüh...yemedi yalanımı 

Gönlümün demediğini dilim de demez 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 12:50 @isabella Nr.: 12 Antworten

diyemedim.  hani  derlerya  gönül  ferman  dinlemezmis.
0

Beitrag gepostet am 30.05.20, 12:51 @isabella Nr.: 13 Antworten

)Eyvallahh...

-----
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
0

Beitrag gepostet am 31.05.20, 13:06 @90grad Nr.: 14 Antworten

Hayat yormaz ancak kendi kendimi yorarım
-----
0

Beitrag gepostet am 31.05.20, 13:06 @sevdalim68 Nr.: 15 Antworten

Geçmiş olsun
-----
0

Beitrag gepostet am 31.05.20, 22:24 @isabella Nr.: 16 Antworten

ince sızılar geçmez. yinede teşekkür ederim.
0

Beitrag gepostet am 31.05.20, 22:41 @isabella Nr.: 17 Antworten

Photos at Gökçe Tepe - Karamürsel, Kocaeli
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!