|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Darılınca suratımı asmayı, Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı, Kıskançlık krizlerimi, Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı, Normal olmamayı seviyorum. Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,tembelliğimi.. Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi, Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı. Öfkelerimi. Kızınca küsmeyi. Heyecanlarımı. Benden iyi olduklarını düşündüklerimi ki, yok.. Yatakta tembellik yapmayı... Gereksiz para harcamayı... Bazıları haketmediği halde, sevmeyi. İçimdeki çocuğu, Beni seviyorum... İyi ki varım! İyi ki ben benim... Ne mutlu! Çok mükemmel değilim... Ama benden bir tane daha yok! Beni seven böyle sevsin! Sevmeyene de zaten yol verdim, gitsin!
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
seni seven böyle sevsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
iyi ki varsin, iyi ki tanimisim seni....ne mutlu bizlere. dogumgünün kutlu olsun, yüzünden kahkahalar hic eksilmesin isa   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Mecburiyet yok ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Teşekkür ederimde o gün bugün değil ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
aaa ne kadar güzel sirayla yazmisin vala ben heyatin en güzel yerini yasiyorum hic bise takmiyom heyat nasil gelirse öyle yasiyorum heyat kisa güzel yasamak gerekir demi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
İyi ki varsın massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Gelsin hayat geldiği gibi gelsin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Gıçık hareketler senin işin zor beyaaa ama açık ve net beyan etmişsin kendini iyiki varsın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Gıcık hareket hangisi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Kıskanclık olur olmaz yerde kahkaha atmalar küsmek vs. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Kahkaha hiç atmam sesli gülerim Kişi kıskanmam olay kıskanırım Bir kendime küserim iyimi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Kendine küsmek kendimi sevmemek anlamını alır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Hiç mütevazi olamayacağım dört dörtlük değilim ama kendimi seviyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Seni sen yapan özellikler kusur olamaz ki ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
slm hemso ben hep söyledim sondan ücüncü sirada olan en dogrusu  ----- KaSoMo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Merhaba İsabella. Hayata dair,kendi yaşanmışlıklarını çok iyi tahlil edip,güzel ifade eden bir şiir. Keşke herkes,kendini böyle tahlil edip,eksiklerini giderek yoluna devam edebilse.Ancak,nedense işin kolayına kaçmak daha cazip. Zaten sorun, tam da burada.Hiç bir zaman kendimiz olamamak. Ve keşke,sen de bu güzel şiir'i paylaşırken,şiir'in asıl sahibi olan, Can Yücel'e ait olduğunu belirtseydin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Aslm seni dinleyeyim bu durumda hemşo ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Merhaba zevin, yorumun için teşekkür ederim. Elbetteki hayattaki en önemli unsurlardan biridir kendimizi kritize etmek ama dediğin gibi basite kaçmak daha kolay, bırak kendimizi, başkalarını eleştirip etiketlemekte bir numarayız. Şiire gelince çok şey yazarım ama şiir yazmam, bilen bilir yazdıklarımın altına adımı yazma huyumda yoktur, hoş onlara da kopya deniliyor mesela  veya bir söz, bir şiir eklerim altına ait olanını belirtirim ya önyargı yüzünden okunmaz yada örnek can yücele hakaret edilir konu silinir bunu daha önceden denedim. Şimdi sen bana söyle lütfen hangisi daha makbul ilgi çekilip sorulduğunda söylemek mi yoksa Türk edebiyatının bence önemli eserlerin okunup beğeniye sunulması mı ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kusurlarımı seviyorum |
Danke nazlıcan  ist schon ok besser so wie den Dichter zu beschimpfen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!