|
|
|
Benim adım Ali .. |
kendimce yakışıklı, filinta gibi, hayatımın baharında sorunsuz yaşayan bir gencim demek isterdim ama artık yaşamıyorum... Suriye’nin savaşından kaçmış bir ailenin oğluydum.. babam evimize bomba düşerek ocağımıza da yangın düşmesin diye sığınmış Türkiye’ye.. çok zor şartlardan gelerek kıt kanaat geçinsekte huzurlu bir yaşamımız vardı.. okuyamadım evet ama iyi, kötü bir işim vardı.. atölyede çalışıyordum... günümüze virüs düştü.. 18 yaşındaydım o gün hem canım sıkıldığı için hemde işe gitmek üzeri dışarı çıkacaktım... canım annem “ oğlum çıkma ceza yazarlar” dedi.. “çıkmam gerek” dedim.. annem ısrarla “ peki ama dikkatli ol” dedi.. en kıymetlim birde dalga geçer gibi “merak etme anne öldürecek değiller ya” dedim.. özür dilerim anne, yol üzeri polis çevirmesi ile karşılaştım.. panik yaptım... kaçtım ara sokaklardan, dur ihtarına da uymadım ceza yazarlar da sıkıntı yaşarız korkusundan.. bir kaç kere patladı silah, sonuncusu kalbime isabet etti.. affet anne seni dinlemedim... vuran polis önce açığa alınıp, soruşturma sonucu cezaevine gönderilmiş.. ben geri dönmeyeceğim sevenlerim ama hakkımı aradığınız için teşekkürler Türkiye... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
slm aslan hemsom  ölen gence allah rahmet eylesin.neresinden bakarsan bak üzücü bir durum, ben olayi tam bilmedigim icin bu konuda pek bir sey söyleyemiyem.vefaat eden gencin hakki illaki aranacaktir.
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Aslm Aslan Hemşom Amin inşallah yazık oldu gencecik ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Amin inşallah massmavi bende okuyunca çok üzüldüm genelde hep adaletsizlikten yakınırdım bu tür konularda ama bu sefer adalet yerini bulmuş umarım yan çizmezler ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
aynen öyle yazik oldu gencecik cocuga,annesi babasi ne durumdalardir, konu mahkemelik oldugu icin pek bir sey yazmakda dogru degil diye düsünüyorum,kesgeem kacmasaydi polisden diyesim geliyo. ----- SaGyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Evet cahillik etmiş ama polis de illa kalbinden vurması gerekmiyordu diye düşünüyorum bende ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Allah evladını sana bağışlasın inşallah massmavicim oku tabi 2-3 gün oluyor hemen yazmaya el gitmiyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Amin inşallah ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Evet bu paylasimini bende gordum sana katiliyorum her ne olursa olsun dur uyarisina atiş yapmak yerine onu yakalamak gerekirdi bacaktan bile vursa belki olaylarin bu kadar kotuye gitmezdi diye dusunuyorum(  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Teşekkürler yorumun için ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Bugün haberlerde gördüm olayı cok üzüldüm.Allah ailesine sabır versin o polisinde belasını versin 18 yaşındaki cocuğa silah atılırmı korkutmak icin görevden aldılar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Amin inşallah gerçektende görevini kötüye kullandı umarım hak ettiği cezayı alır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
İşallah böylelerini 20 yıl ceza evine göndereceksin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
18 yasinda bir gencin hayattan kopmasi üzücü,allah ailesine sabirlar versin.. 1.polisten kacmis kovalamaca yasanmis ,keske kacmasaydi polisinde sorumlulugu var sonucda ne maksatla kactigini polis bilemez,belki aranan bir teröristi veya tehlikeli biriydi .. 2.polisin müdahale sekline gelince bu konuda kanunlar ne diyor tam bilmiyorum,,uyari atesimi vur emrimi veriyor detayli bilgim yok. 3.genele bakarsak bizler avrupada polisi görünce birak kacmayi hemen kemere sariliyoruz demi böyle bir caydirilicigi var,,bizde son durum nedir bilmiyorum ama polisleri takan pek yoktu vuran küfür eden takmayan bu coocuklarda böyle örneklerden esinlenip polisi takmadiysa ücüzü... polisin gazetelere düsün ifadelerini okudum,uyari atesi acmak icin silahimi cikarmistim diyor,istemiyerek vurdum diyor niyetini allah bilir umarim böyledir,,,sonucda bir genc hayattan koptu ne ugruna CAHILLIK ,polis suclumu en büyük suclu Kacanda kardesim kacmayin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
ben ntv haberlerde gördüm gencecik bir genc bir kör kürsuna geti allah tum ailesine sabir versin ve bassaligi diliyorum allahim sen cocuklara her zaman yardimci ol hic bir annaya babaya evlat acisi verme bu genci öldüren polis tutuklandi ve ifadesi aliniyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
selam pusu, benim de bildigim zaten polisin ilk önce havaya bir el ates acmasi, uyari atesi. durmaz, kacmaya devam ederse sahis o zaman ona nisan alma hakki var. en ideali tabii ki bacaklara nisan almak, becerebilene o kosu aninda, o adrenalinde.
burada ki önemli olan soru; polis cocugu önden mi vurmus yoksa arkadan mi? ben kalbinden vurmus diye okudum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
benim duydugumda kalbinden vurulmus,o sirada cocouk kousuyu birakip polisemi döndü,,yoksa polis yakaladi yere yatirmak isterken silahimi ates aldi bilmiyorum,,detaylara bakmak lazim,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Cahillik mi desem korku mu desem ama yaşıda göz önünde bulundurmak lazım tabi pusu. Havaya uyarı ateşi yapılmış, yapılmasına ama kalpten vurmak ne demek ? neyin nasıl olduğunu okuyamadım tam olarak önceleri bacaktan vurulma sonucu denildi sonra kalpten ama sayın cumhurbaşkanı babayı arayıp başsağlığı dileyip üzgün olduğunu ve de gereken neyse yapılacaktır diyorsa kasten yapıldığının göstergesidir. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Amin inşallah mehribancım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim adım Ali .. |
Ifade görgü taniklari dinlemek gerekiyor,eger Kasten Kalbe nisan aldiysa ceza farkli olacaktir,yakalayip yere yatirmak isterken silahi ates almisda olabilir..bu olay biraz kadir sekerin davasina benziyecek gibime geliyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!