|
|
|
Hoş görmek ... :) |
hosgörü kavrami cok iyi bir seyde , hep hosgörülü olmakda günümüzde pek iyi bir sey degil gibi.
---------------------------- aslan hemsom affina siginarak buraya konu disi bir durumu yazmak istiyorum.bir kac kisi bana ..(solyanim58).. nickli senmisin diye msj yazmis.inanin ben degilim,kim olduguda bilmiyorum kim olduguda benide zaten pek ilgilendirmiyor,tabiki isteyen istedigi nicki de acabilir.
konu disi yazdim diye kizmadin insallah , bi tanesin aslan hemsom benim ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoş görüyorum bu seferlik hemşom sıkıntı yok ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hep böyle hosgörülü olmaya devam edersen bu benim oturdugum, meshur meshur makam koltugumu ,sana hediye etcem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayy ne zamandırda gözüm var o koltukta ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah ailesine sabır versin o polisinde elleri kırılsın uyarı icin ateş acmış görevden alındı galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuları karıştırdın
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galiba özür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorun değil
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solyanim 58 sen misin solyanim? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he benim
allah iyiligini versin facelook cok güldüm ,allahda seni güldürsun,buraya girince forumlarda yazdiklarini hep okuyup gülüyom,
5 yildir buradayim daha hic kimseylen bir kavgani hakaretini kalp kirdigini görmedim, hep böyle kal   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!