23 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.04.20, 08:48 @isabella Nr.: 21 Antworten

Hoş görmek ... :)
hafif oldugunu biliyorum, en son tartildiginda 47.5 kilo idin,di mi? 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 11:59 @isabella Nr.: 22 Antworten

Bak ne güzel ülkemizin vatandaşlarına sahip çıkmasını destekliyorsunuz birde ülkemizdeki bakanların gece gündüz calışıpta uğraşlarıyla dalga gecenleriylede hattini bildirseler sorun kalmayacak Dünya genelinde bir göz atarsak insanlığa önem veren ülke tek Türkiye bunu corona virusuyla kanıtladı.Insanların sağlığı icin uğraşan devlet görevlilerinin bu kadar eleştirilmesi sizce ne kadar doğru?
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 12:24 @kuzeykoray Nr.: 23 Antworten

Türk ceza kanunun bir maddesine göre herkes görüşlerini açıklama ve anlatım özgürlüğüne sahiptir,  o konuda da kimse hakaret veya küfürü bırak virüs ile mücadelede kötü bir söz veya eleştiride bulunmadı aksine övdü. İyiye iyi kötüye kötü denmesi mi algılanamadı yoksa iyimser yazılanlar ters mi geldi anlamış değilim yinede her bireye saldırıda bulunuldu,  neymiş efendim başka görüşe sahip başka dine mensup,  bunlar hoş değil ayrıca bu baskıcı olmak ne alaka? Şöyle düşün yaşadığın ülkede sana zorla pembe giyim baskısı kuruluyor eleştirmezmisin? Sadece minik bir örnek ama konumuz da bu değil zaten. Karşılıklı saygıyı yitirmemek lazım konumuz bu ve rica ediyorum saptırma! 
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 12:28 @facelook Nr.: 24 Antworten

Beni bak bel altı vurma
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 12:46 @isabella Nr.: 25 Antworten

Konuyu saptırmıyorum bazı acılan forumlara göz gezdirirseniz sizde beni anlarsınız.Önemli olan bu zor günlerde insanlığa yardımcı olmak ve yardım etmektir.
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 12:49 @kuzeykoray Nr.: 26 Antworten

Hepsini değil çoğunu okuyorum bu konuda hak veriyorum yardım eli uzatmak gerek
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 12:56 @isabella Nr.: 27 Antworten

Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın herşeyi devletden beklemek insanlığa yakışmaz bizlerde yardım elimizi uzatmalıyız bu zor günlerde
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 13:00 @kuzeykoray Nr.: 28 Antworten

Herşeyi zaten bekleyemeyiz ama vergimizi ödüyorsak, çalışıyorsak her bir zama gıkımız çıkmadan hee diyorsak o ülkede yaşayan kişilerin sağlığını düşünmelerini ben bekliyorum şahsen
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 13:46 @isabella Nr.: 29 Antworten

ben ve belalti? Iki apayri dünyalar bunlar yahu. Hasaaaaaa.....aslaaaaa 
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 15:25 @isabella Nr.: 30 Antworten

siz  ahkam  kesebilirsiniz   izin  verdim    siz  özüne  hakim  oldugunuz  konularda  ahkam  kesiyorsunuz   bu  gayet  normal.   Ahkam'a'mi  taktiniz  banami  taktiniz  bilmiyorum  artik 
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 15:46 @sevdalim68 Nr.: 31 Antworten

Aysss teşekkür ederim  her konuda dediğiniz için ona taktım, demekki kelimenin negatif olmasından öyle algılamışım
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 15:47 @facelook Nr.: 32 Antworten

Heeee tabi
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 16:14 @isabella Nr.: 33 Antworten

kendi konunda bari kaynatma lütfen 
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 16:15 @facelook Nr.: 34 Antworten

................. hoş gör bu seferlik olmaz mı ?
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 16:18 @isabella Nr.: 35 Antworten

cok hos gördüm seni.....aksama napiyorsun, var mi bi planin?    
-----
0

Beitrag gepostet am 29.04.20, 16:19 @facelook Nr.: 36 Antworten

Konuyla ne alaka şimdi geliyor zopa
-----
0

Beitrag gepostet am 30.04.20, 01:37 @isabella Nr.: 37 Antworten

Hoş görü icin en başta önyargılardan kopmak lazım, bu bazıları icin imkansız bazıları icin de uzun bir süreç. 
Hoşgörü karakterle ilgili, sonradan da öğrenilmez.
0

Beitrag gepostet am 30.04.20, 11:02 @erg38 Nr.: 38 Antworten

Bunlar bana bahane gibi geliyor. Tamam devletlerin kuralları vardır uymamız gerek ama insanın kemdi elinde değilmi geçinmek. Kübaya gelince gitme şansım oldu herkese de tavsiye edebilirim o cennet gibi doğa güzelliklerin ve de muhteşem hotellerine bakmaktan ziyade birde halka karışmak lazım evet çok misafir perverler hallerinden memnunlar ama mutlularmı bilemedim. Devlet herkesin temel ihtiyaçlarını sağlıyor dört duvar, yiyecek, bedava sağlık hizmeti vs. Ama bazı evlerde sıcak su yok, çok mobilya da yok, yurt dışına gidemiyorlar, kendi kafalarına göre mesele hayvancılık yapan biri kesip yiyemez izin almadan, yada sabah hastanede çalışan doktoru akşam direksiyon sallarken görebilirsin.. demem o ki herkesin görme yetisi farklı
-----
0

Beitrag gepostet am 30.04.20, 11:05 @cemre_123 Nr.: 39 Antworten

Katılıyorum cemre önyargıdan kurtulmak gerek ama karekter meselesi mi emin olamadım bundan herşey öğrenilebilir sanki mesela bir örmek vereyim haylaz, vurdumduymaz, katı birini tanıyorum kardeşini ölüm döşeğinde nasıl can verdiğini gördü, adam şimdilerde öyle bir sakin öyle bir yardımsever olduku sanki komple hayatı değişti.
-----
0

Beitrag gepostet am 30.04.20, 14:31 @erg38 Nr.: 40 Antworten

Evet hala bahane olarak algılıyorum hoşgörünün maddiyat ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Hayırlı inşallah corona biterde sizi Küba'ya yollarız
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!