|
|
|
18. haftanın sözü |
İnsanoğlu düşünceden ibaret, gerisi et ve kemikten.. gül ekersen gülistanlık diken ekersen dikenlik olur !
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Ne demişler gülü seven dikenine katlanır bu yüzden çabuk sarıl dünyana ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
bu ekme isini nereye yapcaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Gönlüne pusu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Tercih senin tabi malum ben hep problemin üzerine yürü derim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Bana yürüdüğünü bi göremedim yahu bunca yıldır....bi de yürürüm dersin...hıh
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Sorunmusun sen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Hem de babası ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Puhahaha bana sökmez o mumerolar faceoş ablam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
senin dedigin bir ata sözü valah ben gülüde dikenide yasiyorum heyatin en güzel yerlerine bakip zor kolay yasiyorum ve ne kadar heyat sartlari zor olsada güzel bakip güzel yasiyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
En güzelini yapıyorsun mehriban ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Sizde birdaha böyle küstahlık yapın sizde ektiğinizi biçeceksiniz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
cok tesekür ederim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Önce dikenli yollardan geçeceksinki gülün kıymetini bileceksin.Hem insan oğlu toprağa ektiğin bitkiye benzemez yetişip olgulaşıncaya kadar böyük aşamalardan gecer.Karşısındaki insanlara ona göre davranır kimine kırıcı gelir kimine mutluluk verir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. haftanın sözü |
Engin, tanımadığın, samimiyetinin olmadığı her kadına öpücük yollamak sana göre normal mi yani? 
Kimi bayan görmezden gelir kimi bayan ise bunu sıfatlandırır, aynayı kişinin yüzüne tutar. Umarım anlamana yardımcı oldum  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!