|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Kıskanıyorum sizi ağaçlar, rahatlığınızdan ötürü.. Aldırdığınız yok hiçbir şeye..Başınızda kavak yelleri eser bazen, iki inler durursunuz.. Ya bir dalınız kırılır, yada birkaç yaprağınız dökülür.. Ümidinizi kesmezsiniz yeşermekten...Kesseler bile birkaç yerinizden, aşılandım der geçiştirirsiniz... Kısacası memnunsunuz hâlinizden...Biz insanlar öyle değiliz, kılı kırk yararız biz insanlar...Başımızda kavak yelleri esse, Fırtına kesiliriz...Hem bizim aşılar sizinkilere benzemez..biz verem, tifo, çiçek, kuduz... aşısı oluruz... ama tesir etmez aşı bize... Yine ölür, yine delirir, yine kudururuz.. Aç kalacak olsak, birbirimizi yeriz.. Kendi kendimizi yeriz düşünceden... Toprağımızla beslendiğinden bir huyun da bize çekmiş olsa gerek.. belki bu huy: yeşermektir, yeşermek... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Her aģac aynı değil isabella onlarda bakım ister bıdanmak ister. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Sen hiç kavga eden ağaç gördünmü ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Peki sen hic konuşan ağac gördünmü hele meyve ağaclari iyi bakmazsan küserler meyve vermezler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Gördüm dediğin gibi konuşuyorlar işte ama konumuz o değil ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Biliyorum sadece kavga etmezler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Aynen öyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Coronadan öncede bozuktu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
sen hic dere sularina ciplak ayaklarini sarkitip, kavak yapraklarinda meltem rüzgarlarinin sarkilarini dinledinmi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Çok hemde ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Düşünebilme kabiliyetimizi yunusbalıklarına devrettigimizden beri, dengemiz bozuldu biz insanoğlunün ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Hakikatten doğanın işine bak bizden iyi kullanıyorlar beyinlerini ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Sevsinler massmavi  olmamış mı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
İşte tamda bu sevgi teşekkür ederim  Bu arada söylemeden geçemeyeceğim bayılıyorum pozitif bakış açına ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Bu konuda aynı fikiriz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Var ki kullanıyor....Biz saksı niyetine taşıyoruz yanımızda ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Hadi ordan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Ne güzel bir paylaşım teşekkür ederim  boşuna kıskanmıyormuşuz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Çaktırmayalım yiyen olabilir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağaçlar ve insanlar... |
Görsün massmavi omlarında canı var Dün psikolog bir arkadaşımla sohbet ederken tamda bu konu açıldı, dedimki " yaw hani bildim bileli saksıdaki arkadaşlarla konuşuyorum ama bu günlerde biraz arttı gibi endişe duymam mi gerek ? " ne dese beğenirsin " konuşmanda bir problem yok ama senin dilinde cevap verdiklerini duyarsan o zaman tekrar görüşelim " ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!