101 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.04.20, 23:07 @-solyanim Nr.: 21 Antworten

14. Haftanın sözü..
O kadar çok bilgi veriyorlar ki günce gün bende bunaltmayayım hemşom
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 01.04.20, 23:13 @isabella Nr.: 22 Antworten

14. Haftanın sözü..
heya dedigin dogru
ortalikda cok bilgi kirliligi var gibi,isin dogrusunu bilen pek yok saniyom,
bu hastaliga bir ilac veya bir asi bulmak icin ve tarihe gecmek icin  türklere aslinda bir firsat dogdu,hic umudum yok ama insallah türk bilim adamlari bu hastaligin asisini bulurlar.

almanlar bu konuda hayli ilerleme kayit ettiler gibime geliyor,bencee alman bilim adamlari yakinda  korona ilacini ve asisini bulacaklar.

-----
SoLyAnIm
0

Beitrag gepostet am 01.04.20, 23:17 @-solyanim Nr.: 23 Antworten

14. Haftanın sözü..
Bulunsunda kim buluyorsa bulsun hemşom  İsviçre'de bir laboratuvar virüsün bir genini çıkartmayı başardı hala deneyler sürüyor umarım pek yakında çaresi bulunur. 
Birazda insanlar fedakarlık edebilse hiç de fena olmaz, bana birşey olmaz diyerekten halen gırgıra vurup partiler düzenliyorlar 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 02.04.20, 19:38 @zamir Nr.: 24 Antworten

14. Haftanın sözü..
5 dk sonra bile geç olabilir...anlaşılan uzun vadede dahi olsa faceos olmayacak senden,  atı sağlam direğe bağlıyorsun 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 02.04.20, 21:44 @isabella Nr.: 25 Antworten

14. Haftanın sözü..
ben yarinada bakmiyom bu günede bakmiyom heyat geldigi gibi yasiyom öldükmü kaldikmi heyatin en güzel tadini cikarmak lazim zaten bir gün ölecegiz hic olmasa güzel yasamaya bakalim ben öyle yapiyom
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 03.04.20, 15:49 @isabella Nr.: 26 Antworten

14. Haftanın sözü..
Dervisin  birisi  ceviz  agacinin  gölgesine  oturmus,  sesli  düsünerek  siir  yaziyormus,   oradan gecen  densizin  biri,   eyyy  divane  dervis  bos  konusuyorsun  demis,  dervis  sessli  düsünmeye  devam  etmis,  

Dün  vardin,  bu  günde  varsin,  yarinda  varsin, küllensede  yüregimde,  bir  kivilcim  olarak  yanmaya  devam  edeceksin.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

14. Haftanın sözü..