|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Yarına bırakma.. Bakarsın yarın olur, da Sen olmazsın !!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Slm Isabella , Dogru zamanda dogru söz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Aslm gul_ben teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Hayatta geri dönüsü olmyan yollar var , Kirmayalim  Üzmeyelim  Kiymet bilelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Benim olmadığım yerdede filizler çiçek vermiyor.kırılmasın kalpler onarması zor oluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Bakmasan da yarınlar oluyor ama yarınlar yarının işini yarına bırakmamakla daha bir senli oluyor....Bunu anlayabilene de limonlu kek bedava ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Çok güzel söyledin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Yüreğine sağlık massmavi  Değerlerime sarılamıyorum bu ara hep yasak Şimcik aileye sarılmak varken, dağ tepe gezmek, çimlerde yuvarlanmak varken cix hiçbiri yok hep polis durduruyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Breh kendinden emin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Bencede sence ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Oyy kolay gelsin cancan bu sefer gel bende devam et demeyeceğim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Güneşin doğaya verdiği sıcaklık gibi eminim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Bi 5-10 sene sonra görürüm ben seni ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Bir kaç hafta daha söz paylaşayım senin içinden şair çıkacak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Oyy massmavi her gün aklımda günebakan unutmayacağım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Meinst du es gibt eins ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Sazı konuşturmasını bilenin ilham perileri kuvetlidir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
slm isabella bu günün isini yarina birakma,malüm korona virus ne var ne yok kasip kavuruyor insanlarda cok azmislardi,basimiza bir seyler gelecegi belli idi.
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
Aslm Aslan hemşom umutla bekliyoruz valla o arada da düşünmemiz için bol vakit oluştu sanki ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü.. |
slm aslan hesom, sen saglikcisin , bu konularda bizden, en azindan benden fazla bilgin vardir, korkudan kafami pencereden bile disari cikaramiyom  biraz insanlari bilgilendirirsen iyi olur. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!