61 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.03.20, 18:03 @miraaa Nr.: 61 Antworten

Relax !!!
Aksine Almanya abartymıyor, bizim can güvencemizi düşündüğü için bizi uyarıyor çünkü bizler canımızı caddede bulmadık, kendimize daha çok dikkat etmemizi istiyor. Herşeyden evvel Almanya sizin dediğiniz gibi abartsa sizce çıkarı ne acaba? 
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 18:12 @miraaa Nr.: 62 Antworten

Relax !!!
Çare sizce Ne?
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 18:17 @miraaa Nr.: 63 Antworten

Relax !!!
Peki kitap okuumayla,internet araştırmayla eğer çare bu virüsse karşılık bulunucak olsaydı bunca insan ölmezdi iyi akşamlar
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 18:52 @kadri-bilen Nr.: 64 Antworten

Relax !!!
Durum ciddi kendini koru abiciğim hatta almanya gec bilene kaldı.
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 18:57 @kuzeykoray Nr.: 65 Antworten

Relax !!!
Dediğin doğru tabiyki ciddi ben bunu bildiğim için Miraaa hanıma anlatmaya çalıştım, kendisi herhalde beni yanlış anladı sağlık olsun herkez kendi sıhatinden mesuliyetlidir. Uyarın için ayrıca teşekkürler.
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 18:59 @kadri-bilen Nr.: 66 Antworten

Relax !!!
Italyada durumlar kötü önüne gecemiyorlar hergün artıyor,ölü sayısı
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 19:04 @kuzeykoray Nr.: 67 Antworten

Relax !!!
Bence bu durumda dünyada tüm hükümetler elele vericek ve iş birliği yaparak, araştırmacılarını beraber çalıştırıp bir an önce bu virusu yok edicek ilaç bulmaları lazım
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 19:06 @kadri-bilen Nr.: 68 Antworten

Relax !!!
Zaten veriyorlar abi hep birlikte hareket ediyorlar
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 19:12 @kuzeykoray Nr.: 69 Antworten

Relax !!!
İşallah hayırlısı ne kadar araştırma uzun sürerse sürsün umarım bir an önce başarılı olurlar ve bizlerde normal hayatımıza döneriz
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 19:43 @kadri-bilen Nr.: 70 Antworten

Relax !!!
Ïşallah abim sen kendine dikkat et gerisini düşünme
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 19:52 @kuzeykoray Nr.: 71 Antworten

Relax !!!
Bir birimizi tanımadığımız halde beni düşündüğün için çok teşekkürler. Yalnız bence bir insan tek kendini düşünmemeli. Bizler tanışmamış bile olsak aynı bayrağın çocuklarıyız ben şahsen halkımı toplumu düşünüyorum ve acıyorum bunca günahsız insanlar ölüyor yazık günah kimbilir böyle kaç ocak söndü
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 19:55 @kadri-bilen Nr.: 72 Antworten

Relax !!!
Bunlar alemetler insan oğlunun başına gelen insanlar gözünün önüne baksın diye uyarı yaratandan
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 20:01 @kuzeykoray Nr.: 73 Antworten

Relax !!!
Tabiyki derdi veren ve devayı veren yüce rabbimiz fakat bu durum bambaşka bir kaza geliyorum demiyor geliyor sonrada tedavisi oluyor. Biz ne kadar önümüze bakarsak bakalım eğer o kaza başa gelicekse gelir
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 20:08 @kadri-bilen Nr.: 74 Antworten

Relax !!!
Abiciğim o kadar insanlar öldükü sucsuz yere mesala suriye filistin kimse ayaģa kalkmadı allah bir virüs cıkardı insanlar kendi canını düşünmeye başladı.bunlar alemetlerin başı daha
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 20:14 @kuzeykoray Nr.: 75 Antworten

Relax !!!
Bir kaza olarak ölmek ayrıdır, birde hükümetlerin annaşmamazlık yönünden savaş çıkarıp insanların ölmesi ayrı.
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 22:04 @miraaa Nr.: 76 Antworten

Relax !!!
Benim idda edicek hiç bir şeyim yok bütün gerçekler ortada ve tüm dünya biliyor ayrıcada benim mevzuyu uzatmaya niyetimde yok hayırlı huzurlu geceler dilerim
0

Beitrag gepostet am 22.03.20, 22:11 @miraaa Nr.: 77 Antworten

Relax !!!
İtifatınız için çok teşekkür ederim, çok ince ve naziksiniz. Sizin bu kadar ince ve nazik olduğunuzu bilseydim sizinle mevzuya hiç girmezdim. Tekrar teşekkürler
0

Beitrag gepostet am 23.03.20, 06:37 @miraaa Nr.: 78 Antworten

Relax !!!
Siz yaşınızdan başınızdan utanın, siz yaşınızın insanı değilsiniz, eğer yaşınızın insanı olmuş olsaydınız bir olgun insan olarak mevzu üzerine konuşurdunuz ve mevzuyu kapatırdınız, anlaşılan sizin daha olgunlaşmanız için 10 fırın ekmek yemeniz lazım. Siz daha bir insanla nasıl konuşulur onu bilmiyorsunuz. Asıl sağlıksız sizsiniz.
0

Beitrag gepostet am 23.03.20, 08:54 @facelook Nr.: 79 Antworten

Relax !!!
Gel sen Gel Kaçma söz hiç acımayacak
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 23.03.20, 08:56 @zamir Nr.: 80 Antworten

Relax !!!
Eh be cancan şunun şurasında ecük aksiyon olsun dedik bea  
Tabiki tanırız huyumuzu faceoş ablama kıyamam  

-----
memento mori - memento vivere..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Relax !!!