|
|
|
|
|
Relax !!! |
Iyi ediyorsunda kararında kullan desinfekte ürünleri bulmak zor bu ara ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Eline sağlık bitince görelim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Hep birlikte inşallah massmavi Bu aralar kafa dağıtmak iyi gelir diye düşündüm ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Dileklerin kabul olsun güzel insan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Bitmeden bile gösteririm yahu, sorun değil ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Yanı yumak resmî göreceğiz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Hatta iki yumak topu resimi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Ama sağlık önemli italyada corona virusundan ölenleri yakıyorlarmış |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Hep taaruz var massmavi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Bir haftayı geçik evde hapisim dipresyona gireceğim  aç kalmadım insanların bu çılgınlığını medyadan, arkadaşlardan duyuyorum anlam veremedim.. ama gıda, sağlık sektörüne allah kolaylık versin iyiki varsınız Öyle birşey olacak olursa değil pilav sana makarna açmasını bile öğretirim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Teşekkür ederim massmavi kızdırmasınlar beni ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Ağızından yel alsın o nasıl söz  resmileşti bizde artık sokağa çıkma yasağı dün geceden beri Aşk dedinde canom kayıplarda merak ettim, en son sanal aşk arıyordu buldu herhalde Al şarkını da güzelmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Hoşgeldin cancan topluca kafayı yedik ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Cok güzel bir dizi geldese aşk ölürüm. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Teşekkür ederim cancan az nazımı çekmedin  iyi ki varsın  Çok güzel özet geçmişsin ellerine sağlık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Bu şarkı iyi dolaşıyor piyasada valla ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Ben zaten piyasaya düştüm, ortamın malı oldum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Puhahaha o ben değilmiydim yahu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!