|
|
|
Relax !!! |
Değşiklik olsun, malum bir paniktir, korkudur gidiyor.. şu an için yapılacak çok fazla bişey yok.. kalabalıktan uzak durmak, mesafeli davranmak, hijyen kurallarına uymak, düzenli beslenip, sıvı tüketmekten başka. Evet sıkıldık... bir çoğumuz önlem amaçlı evinde, bazımız soğuk algınlığı geçirdiği için evde hapis.. kimimiz iş yeri kapandığı için işe gidemiyor, gelecek kaygıları ile savaşanlar... yapacak bir şey yok başa gelen çekilir.. vardır bundandı bir hayır diyorum.. belkide şimdi daha bilinçli davranırız.. alış veriş çılgınlığına girerken, maddi gücü olmayanları da düşünsek hiç de fena olmaz diyorum, neticede hiç bir şekilde aç kalmayız dimi.. şimdi konuyu nereye bağlayacağım diye merak edenler.. açık bırakıyorum... kafamıza göre takılalım.. dertleşelim, şarkı, film, komik videolar, kitap önerileri, vs. Mesela pratik ev lezzetleri paylaşalım örnek: makarna menülerine rabet olacaktır sanırsam.. kısacası oyalanıp, paylaşarak şu geçici süreyi en güzel şekilde geçirelim istiyorum peki siz ne dersiniz ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Frankie goes to hollywood and I m gonna follow him ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Aha 80lilere mi gidiyoruz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Şakaya vuruyoruz da ciddi ciddi iş çığrından çıktı merkel teyzem bile konuştu ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Gittik bile...şarkıyı mırıldanıyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Bu kadını hiç sevmiyorum çok canım sıkılırsa dinlerim  TSK mira ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Doğru dedin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
İnşallah massmavi Eline sağlık eminim ki çok güzel detaylar çıkartıyorsun şimdiden güle, güle kullan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Iyi işte bol.bol dinleniriz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Bence bu dünya savasidir..dünyalilarla virüsler arasinda,,olayin daha basindayizz,,ciddi boyutlara ulasacak ciddi kayiplar verilecek.hayat durma noktasinda heryer kapandi . Ekonomilerde cöker isyerleride cöker...dünya tarihinde görülmemis krizler bizi bekliyom.. ben iyimser degilim bu konuda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Normal şekilde çalışabilseydik iyidi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Massmavi ne güldüm sabah sabah İki dönüm arazi kafa, beyin güccük motor güccük ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Valla ne yalan söyleyeyim pusu bende iyimser bakmıyorum çok zor günler bizi bekleyecek ama şu anda önlen almaktan başka yapacağınız birşey yok. Sanırım ekonomi açısından Çin açık ara önde olacak hayırlısı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Maalesef hemşom korkuyu bastırmak için çok alaya alınıyor. Dediğin gibi gün kemdine iyi bakma günüdür ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Asi bulunana kadar herkez kendini korumak zorunda..umarim süre gecikmezz..tüm ekonomiler büyük yara alir..güclüler ayakta durur zayif ekonomiler cöker..tüm dünyanin birbirine destek cikmasi gerekiyor..bakalim nereye gidecek bunun sonu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Aylar sürebilir bir aşının bulunması dediğin gibi dünya birlikte hareket etmesi lazım. Pozitif gördüğüm tek şey şu anda devletlerin birbirleri ile uğraşmaması ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Bana iyi gelecek dinlenmek sevinmedim desem yalan olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
uzmanlar 1 yil min diyorlar bu biraz kötü haber,,ugrasamazlar aksine destek olmalari gerekir,,bir ülkede yayilma devam etse bu yine tüm dünya icin tehdittir..panik havasi yaratmama adina suan insanlara bazi seyler net söylemediler,,insanlar saniyor 1..2 aya hayat normalle dönecek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
İyi dinlenmeler o zaman ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Relax !!! |
Normale dönmek çok zaman alacak o kesin. Çin'de yaklaşık 5 ay sürdü atlattılar gibi dünya genelinde ne kadar sürecek acaba düşünüyorum acaba havaların ısınmasıyla bir nebze düzelme olur mu ondada uzmanlar pek net değiller ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!