|
|
|
Elmanın faydaları |
Bu hafta bir çok insanın favorisi, mucizevi meyve, A, B ve C grubu vitaminlerle insan vücuduna en çok fayda sağlayan besinlerin başında gelen.. Sadece vitamin kaynağı değil aynı zamanda demir, fosfor, bakır mineralleri ve lif ile sağlığa büyük faydalar sağlayan elmayı inceleyelim. .... Ciltten bağışıklık sistemine birçok yararı bulunan bu meyve uzmanlara göre her gün mutlaka 1 adet tüketilmesi gerekiyor... faydalarına gelince... Günlük hayattaki yoğunluk nedeniyle kişiler genel olarak unutkanlıktan bolca şikayet ediyor. Oysa ki her gün ara öğünlerinizde tükettiğiniz bir adet elma sayesinde hafızanızı güçlendirmeniz mümkün.... anlayacağınız elma, sadece hafızanızı güçlendirmez.... vicudunuzu dinç tutar... sinirleri yatıştırıp, sakinleştirir... Kan basıncını düşürüyor ve nefes alışverişlerinizi rahatlatır.... kalp atışını düzenlediğinden rahatça uykuya dalmanıza yardımcı olur... kolesterolün düşmesine destek olur.... kabuğundaki C vitamini kolon kanserini önler... Cilde canlılık verir ve kolojen yapımını destekler... kabuğuyla beraber yenilen elma diş temizliğine katkı sağlar, ama siz yinede günde en az iki kere dişlerinizi fırçalayın  ... İçerdiği antioksidanlar sayesinde sinir sisteminin uğrayacağı hasarı önleyerek, ileti yaşlarda gelişen Parkinson ve Alzheimer hastalıklarına karşı korur.... göründüğü üzere elma diye geçmeyin, malum günümüzde virüs ile savaşıyoruz, dikkatimi çekti insanlar sadece bakliyat, makarna ve kozmetik ürünlere yöneliyor. Bu nedenle siz, siz olun erzak alırken vitamin deponuzu da düşünün. Elma hem faydalı hemde uzun süre muhafaza edebileceğiniz türdendir. Sağlıklı yarınlarınız olsun kendinize dikkat edin lütfen ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Seni yılan seniiiiiii
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
O nerden çıktı bea ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Elma, yılan ve kadın ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Haydaaaa  Baltacı da sen mi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Yok, ben köyün muhtar ağasının kızına göz diken komşu köylüyüm ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Boşver komşu köyün kızını elma depola faceoşcum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Limon da iyidir cano ilk hafta limonu yazdım  arkadaşıma sorayım kaç pere ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Limonu sen kaça satıyorsun? Alkol kat limonlarina, kilosunu 90 dan sat ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
8,99 Muş sen yetiştirmeye devam et ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Bu sefer tutturdum o zaman  şifa olsun massmavi
Kabukları soyun önerisi mi yapıldı ben duymadım çatır çutur yedim ya ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Hmm niye süs olsun diye mi ektin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Olabiler...alamanya daha 4711 i keşfetmedi....yetiş ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Köln e gelince bi haber ver... 4711 banyosu yaparız beraber ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Afiyet olsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Aslm sushim çok bilgi içeriklisin yine teşekkür ederim  bende şu senenin ilk elmaları yokmu bayılıyorum tuzla tuzla ye  elma pastasına gelince öyle seviyorsan Chefkoch gir Apfel-wallnusscreme Kuchen yaz dene achtung sucht derim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Cok güzel bilgilendirmr ellerine saglik devamini bekliyorum Her konuda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Aha ayulara gönderme de yaptı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elmanın faydaları |
Oyy geçmiş olsun massmavicim umarım kolay atlatırsın bu sene  öyle bir zamandayız ki sen geri çekilme bırak başkaları kaçsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!