|
|
|
10. Haftanın sözü |
Sağım DEPREM
Solum ŞEHİT
Önüm SAVAŞ
Arkam VİRÜS
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Karanlığa yenik düştük aslında ve, bir sabah rüzgarı, parçalarımızı uzaklara savurdu...Çok şey istemedik hayattan, bir yudum mutluluktu aradığımız... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Hersey insan icin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Arkanı beğenmedim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Hiç sorma dünya iç karartıcı bir hal aldı iyice hergeçen gün dahada kötüye gidiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
allah sonumuzu hayir etsin hic bir seyin tadi tuzu kalmadi aslan hemsom
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Ne yapayım faceoşcum mikroplar kovaladıkça böyle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Dünya güzel bir yer değil İçim acı içim kederli bak yine.. Benim solup giden güzel kokan çiçeklerim var ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Amin hemşom hergün üzücü haberler, etrafta gereksiz panik hiç tadı tuzu yok gerçekten ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Dert tasa ölüm insan için evet ama neden ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Oyy hemşom yine kahkalar atabileceğimiz günler gelecek elbet sana gülmeler yakışır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Güzel... Akıl diye buna derim işte ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Hayatin kanunu. Yapacak birsey yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Neye çekmişse bu meret ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
allah kimseyi caresizler icinde birakmasin herkes huzur nese mutluluk icinde yasasin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Tanrıyı kandırmak, Beni kandırmaktan daha zor. Adımı andığın onca geceden sonra, “Bağımlısı değilim isminin “ “Hem çok oldu zikretmeyeli” desen, Dudak tiryakiliğin ele verir seni... Ben anladım. Sen de anlamalısın… Benim kıyametim sen, Senin kıyametinse benim… ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!