|
|
|
Depreme karşı Nasıl önlem Almamız gerekir ve nasıl korunucaz |
Duymadım bende ama Elazığ'da artçı depremler sürecekmiş maalesef ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz hükümetin avukatımısınız biz burda birinci marmara denizinden gelicek olan depremden bahsediyoruz siz hiç düşündünüzmü depremde ne kadar can kaybı olucanı ben hükümetin içinde oturmuyorum şayet oturmuş olsaydım çaresini halleder ve halkımın toplumun hayatlarını güvenlik altına alırdım bu gidişle türk cumhuriyeti diye bir şey kalmicak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakın benim bazı insanlar gibi politikle veya hükümetle ilgilendiğimyok b eni bazı insanlarla karıştırmayın bu çareye hükümetin karar vermesi gerekiyor vede tedbirini alması gerekiyor Bu depremi Türkiye ve Avrupa araştırmacıları tesbit etti. Benim niyetim milleti korkutmak değil aksine uyarmak Her halde türkiye ve avrupa nın söyledikleri ve haberler açık oturum günlercxe çarkalandı ben sadece doğruları yazdım iğşine gelirse inan işine ggelmezse inanma can senin canın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marmara depremi tsunami yapabilir,,ayrica evet hükümet önlem almakda yetersiz hatta ileri gidiyom deprem vergileri nerde 36 milyar dolar ?? adam en azindan sizin gibi padisahim cok yasa demiyor sizin gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazık sizin gibi düşünceli insanlara şayet yarın bir gün bu deprem gerçekleştiği zaman vay be bizi kadri bilen uyarmıştı biz ciddiye almadık aksine adamla dalga geçdiydik dersiniz fakat iş iş den geçmiş olucak marmara bölgesinde oturanlar düşünsün  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her halinle gelip provoke yapiyorsun,,unutma hata varsa eksiklik varsa yanlis varsa bunu söylemek adamlikdir,,bunlari görmeyip kasten birilerinin koltugunu korumak icin iktidarini korumak icin yalan dolan algi yapanlarlar bu ülkenin gelecegini calanlardan ilerde gelecek felaketlerin ortak suclusudur..bu konuda senle politige girdigim icin kendimden özür diliyorum..allah beni affetsin bugün icin amin... benden uzak allaha yakin ol haydiii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abicim tsaunami olabilir ama,öyle büyük capta olmaz bir okyanus gibi,,etkisi kiyi sertileriyle kalir...biraz baktim marmarada 1000 metrelik 3 cukur varmis bunlarin cökmesi bile deprem olmadan bu etkiyi yapabilirmis..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İşallah Halkımız toplumumuz zarar görmez ben sadece halkı ve toplumu düşünüyorum yazık günah. İşallah Allahı'n izniyle ufaktan atlatırlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben iyi niyetinden eminim,böylede olmasi gerekir zaten,..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!