|
|
|
5. Haftanın sözü |
Deprem yıkar binayı, evi, can kaybına uğratır insan tedbirsizliği.... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
deprem öldürmüyor artik cürük binalar öldürüyor..müthaitler hirsizlik yapmiyacak demirden cimontadan calmayacak,,devlette kontrol edecek cürük binalari.
tedbirsizlikden insan hatasindan göz göre göre ölümler geldimi canim cidden sikiliyor.. 36 milyar dolar deprem vergisi toplanmis,,nerde bu paralar??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
Katılıyorum mutlaka tedbir konusunda daha da çok bilinçlendirme gerek. Zorunlu deprem sigortası zaten deprem sonrası olan hasarlar için değilmiydi yani böyle günlerde kullanılması için yapılmadı mı ? Benmi yanlış biliyorum... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
Amin inşallah massmavi, çok üzücü gerçekten heleki Türkiye'de onca fay hattı olan bölgelerde dahada çok gözü açık olmak gerek. Şüphesizki milletimiz zor anlarda yardım eli uzatmaktan çekinmiyor şükürler olsun ama keşke hiç olmasa bu olaylar insanların canı hiç yanmasa ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
Çok doğru söz söylemişin  Can kaybı olmuş veya olmamış kimin umurunda halka topluma değer vermiş olsalar daha başka hareket ederler. Hayatlarını kaybedenlere Allah rahmet etsin geride kalanlara başları sağ olsun dilerim yüce rabbimden sabır ve kuvvet versin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
Amin inşallah ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
Temeli atıldığında yapılan bir sistem herhalde bu, ya daha önce yapılmış diğer binalar ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
Eskiler güclendirmeyle caresi yoksa yikilip yenisi yapilacak..deniz kumuna dikkatt.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
selam canim elazig ve malatya depremde ölen insanlara allah rahmet eylesin tum eilelerine bassagligi diliyorum yasiyanlarada allah yardim etsin allah kimseye aci ve caresizlik vermesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. Haftanın sözü |
deprem yikar cürük binalari, ceremesini garibanlar fakir fukara öder ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!