63 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.01.20, 11:54 Nr.: 1 Antworten

Sibel Ünli....
" bir liraya karnımı doyurabilir miyim?  
yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var" diyerek sonlandırdı Sibel hayatını ...bir lira kırk kuruşmuş" diye yazıldı wow ne büyük fark kesin o kırk kuruşla doyardı... ailevi sorunlar, psikolojisi bozuktu, erkek arkadaşı şöyleydi vs. bir sürü hikaye anlatacaklar yine... hep mi münferit hanımlar, beyler... psikolojiler bozuk da nasıl bozuldu, hangi şartlarda bozuldu? hanginizin geleceğe dair bir umudu var? kabullenin siz, daha çok ölen olsun !!! bir yerde ko-ca-man bir hata var ve can alıyor, gençlerin geleceğinin, hayata inancının, umudunun nasıl çalındığını herkes biliyor, çıkartın o at gözlüklerini artık. Milyonlarca  işsiz, güvencesizlik, politik istikrarsızlık, hukuksuzluk, korku politikaları, sömürü, rant ekonomisi, içi boşaltılmış üniversiteler, işe yaramayan diplomalar, borç-harç, hayat pahalılığı bunlar politik değil mi? kişisel hayatlarınızı etkilemiyor mu? nereden baksanız trajedi. Milyonlarca mülteci insanlarımıza yardım yapılıyorken, ülke üniversite öğrencisini aç bırakıyor. sarayın günlük elektrik tüketimi bile, binlerce öğrenciyi doyurabilecekken, mecliste 7 çeşit menü sadece 28 TL iken yazık bu gençlere. Bu parlak kafaların bu idealist zihinlerin birileri tarafından karartılmasına, görmezden gelinmesine, iyiliğin yerini dogmanın, rantın, paylaşılmak istenmeyen paranın almasına dayanamıyorum, unutamıyorum resmen utanıyorum ve bu sistemi kınıyorum !!!
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 07.01.20, 13:33 @okitapmes Nr.: 2 Antworten

Sibel Ünli....
Amin hemşom ... çok haklısın argümanı olmayan insanlar neden tipe laf söyler hiç anlamıyorum yazık gencecik yaşta ölenin arkasından konuşmak hiç bir affı olamaz
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 07.01.20, 15:52 @isabella Nr.: 3 Antworten

Sibel Ünli....
sistem bastan sona yanlis,,avrupayi örnek almalari gerekir,,
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sibel Ünli....